Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

Aşı ve Chip Dayatması

Aşı ve Chip Dayatması

Vazgeçmediler ve asla vazgeçmeyecekler;”

Sputnik” de yer alan habere göre ABD'de bilim şeytanları, mRNA teknolojisini “yenilebilir covid aşısı” geliştirmeye çalışıyor.

Denemeler başarılı olursa, çiftçilerin mRNA aşılarını tarlalarında da yetiştirebileceği belirtiliyor.

Küresel çetenin şeytani üslerinden California Üniversitesi Riverside'daki araştırmacılara, pfizer-biontech ve moderna’nın aşılarını geliştirmek için kullandıkları mRNA teknolojisi ile “yenilebilir covid aşısı araştırmaları için 500 bin dolarlık bütçe sağlandığı açıklandı.

Araştırmanın odak noktası olan covid aşıları ile son zamanlarda popüler bir bileşen olan mRNA veya haberci ribo nükleik asitler. Olduğu bildiriliyor.

Amaç, yenilebilir bitkileri, bağışıklık aşılarında kullanılan geleneksel adenovirüsle değil, mRNA ile dönüştürerek “BİTKİLERİ AŞI FABRİKASI” haline getirecekler.

UCR'nin Botanik ve Bitki Bilimleri Bölümü'nde baş araştırmacı ve doçent olan Juan Pablo Giraldo tek bir bitki bir kişiyi aşılamak için yeterli mRNA üretecektir. Bu yaklaşımı ıspanak ve marulla test ediyoruz ve insanların kendi bahçelerinde yetiştirme konusunda uzun vadeli hedeflerimiz var.

Araştırmacılar, başarılı olurlarsa, aşıların uzun mesafelere çok daha kolay taşınabileceğini ve aşı tereddüdü olan kişilerin bu sebzelere yönelebileceklerini söyledi.

Mevcut mRNA aşılarının -90 derecedeki sıcaklıklarda saklanması gerektiğinden lojistik işlemleri hem pahalı hem de zaman alıcı oluyor. Özellikle de yoksul ülkelere aşıların ulaştırılmasını güçleştiriyor.

Aşı üreticileri, mRNA teknolojisini grip aşısı da dâhil olmak üzere diğer aşılara uygulamak için çalışıyor.

Vazgeçmediler ve asla vazgeçmeyecekler;”

ABD de Bill Gates'in şirketinin, içeceklerine NANOTEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ” katmak için Coca-Cola ile ortaklık yaptığı açıklandı.

Yapılacak işlem sonucunda adı açıklanmayan nanoteknoloji ürünler içecekler aracılığıyla tüketicilerin organizmasına sızacak ve insanlar izlenebilecek hatta istediklerini yaptırabilecekleri.

Vazgeçmediler ve asla vazgeçmeyecekler;”

Ortadoğu coğrafyasında insanlığı savaş aracılığı ile yok etme aracı haline dönüştürülen İsrail'e gerek kalmayacak. 500 mcg alüminyum, 100 mcg polisorbat 80, 70 mcg sodyum borat tek dozda, doğrudan kan dolaşımına veriliyor. Bu üç süper toksik malzeme ile 9-26 yaş arası kız çocuklarını, genç kızları ve erkekleri hedef almaya başladılar. Merck isimli üreticinin Gardasil” aşıları ile insanlığa karşı apaçık bir şekilde soykırım silahı doğrultuyor. "HPV'den korunma" sloganı ise, sadece maksadı gizleme aracı olan bir sahtekârlık tanımlaması.

Vazgeçmediler ve asla vazgeçmeyecekler;”

Küresel çetenin bilim şeytanları, XEC adı verilen Covid varyantının Avrupa'da ve Afrika’da hızla yayıldığını ve yakında baskın tür haline gelebileceği konusunda açıklamalar yapmaya başladılar.

Bağımsız bilim adamları tarafından yapılan bildirimde; Haziran ayında Almanya'da görülen varyantın, hızla yayılarak 3 kıtada görüldüğünün açıklanarak insanlar üzerinde korku oluşturmaya çalışmaları gözden ırak tutulmamalıdır.

Havaların soğuması ile baskın hale getirilmesi öngörülen yeni varyantın şu anda sıradaki varyant olarak görüldüğünü ve havaların soğumasıyla daha da etkili olabileceğini belirterek "daha yeni başlıyor" uyarısında bulunulmasının manidar olduğuna dikkat çekildi.

Vazgeçmediler ve asla vazgeçmeyecekler;”

New York'ta Birleşmiş milletler toplantıları sürerken aynı saatlerde, yeni tek dünya devlet başına geçmesi planlanan İngiltere veliaht prensi Harry, yani YDD nin sahte kurtarıcısı ve deccalı olarak DSÖ başkan Tedros ile yeni pandemileri konuştular.

Diğer adı Harry kraliyeti” olan YDD piyonu Bill Gates’ in geçenlerde ya pandemi, ya savaş” diye tehditler savurduğu hatırlanınca Birleşmiş Milletler toplantıları devam ederken 24 Eylül 2024 de tek dünya devletinin liderinin sahneye sürüldüğü ifade ediliyor.

Sahte Mesih deccal Prens Harry, Clinton'ın New York'taki küresel girişim etkinliğine katılarak, kısa adı Parents network” olan Ebeveyn Ağı” adlı sistem ile akıllı yapay zekâ aracılığı ile Cenabı Allah’ın(cc) “Levhi Mahfuz” una benzer bir yapı oluşturacaklarını açıkladı.

FARKINDA MIYIZ?

Bir taraftan yeni aşılar ile sakat bırakılmaya çalışılıyoruz.

Diğer taraftan çölleşme ve gıda yokluğu ile açlığa mahkûm ediliyoruz.

Bir taraftan çiftçiye ürettiğinin karşılığını vermeyerek tarlada kalan ürünlerin çöpe çevrilişini izliyoruz.

Diğer taraftan rezerv alan adı altında insanların arazilerine el konuyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR