Konya'daki bu fabrika ucuz un satışına başladı

Konya'daki bu fabrika ucuz un satışına başladı

Konya'nın Çumra ilçesi Alibeyhüyüğü mahallesinde Un fabrikasında 50 kilogramlık un çuvalının 200 liraya satılmasının ardından uzun un kuyrukları oluştu.

Çumra’da hizmet veren Alibeyhüyüğü Un Fabrikası 400 liralık unun çuvalını 200 liraya satıyor. Ucuz un kampanyası başlatan Alibeyhüyüğü Un Fabrikası önünde uzun insan kuyruğu oluştu. Vatandaş, daha ucuza un alabilmek adına saatlerce fabrikanın önünde sıra bekledi.

img-20220217-wa0000-01.jpegİndirim haberini duyan vatandaş, Çumra Belediyesi Alibeyhüyüğü Un Fabrikası önüne akın etti. Satışlar, kişi başı 1 çuval ile sınırlandırıldı. Un kuyruğuna giren vatandaşlar ise şunları söyledi: “Unun çuvalı piyasada 400 lira. Alibeyhüyüğü Un Fabrikası yarıya ucuza un satıyor. Haberi duyar duymaz biz de un almak için gelip sıraya girdik. Ne yapalım? Nerede indirim varsa onu takip eder hale geldik” dedi. Edinilen bilgilere göre Çumra Belediyesi Alibeyhüyüğü Un Fabrikasında un satışının yaza kadar bu fiyattan devam edeceği öğrenildi. Vatandaşa acele etmemeleri gerektiği konusunda bilgilendirici mesaj verildi. Un fabrikasına teşekkür edenler kadar, vatandaşın uzun kuyruklara sokulmasına da tepki gösterenler oldu. Konya gibi tarımsal üretimin başkenti olan bir şehire bu görüntülerin yakışmadığını söyleyenler de oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum