Konya Büyükşehir'in SGK'ya borcu yok! İşte o açıklama

Konya Büyükşehir'in SGK'ya borcu yok! İşte o açıklama

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Sigortalar Kurumu'na hiç borcunun olmadığını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya modeli belediyecilik tam da böyle bir şey” dedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyenin sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyeler ile Şişli Belediyesi olduğunu bildirdi. Bakan Işıkhan, “İşte en borçlu 5 belediye” ifadeleriyle, şu verileri paylaştı: “Ankara Büyükşehir Belediyesi 5,7 milyar lira, İzmir Büyükşehir Belediyesi 5,3 milyar lira, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3,3 milyar lira, Adana Büyükşehir Belediyesi 3 milyar lira ve Şişli Belediyesi 1,8 milyar lira.”

altayyyyy-001.png

'KONYA MODELİ BELEDİYECİLİK BÖYLE BİR ŞEY'

Bunun üzerine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Altay, paylaşımında şu cümlelere yer verdi: “Belediyelerin SGK borçları gündemdeyken küçük bir bilgilendirme yapmakta fayda var. Konya Büyükşehir Belediyemizin SGK borcu 0 (SIFIR) Türk Lirasıdır. Konya Modeli Belediyecilik tam da böyle bir şey.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum