Türkiye yeni bir yerli otomobil üretti! TOGG'un yarı fiyatına satılacak

Türkiye yeni bir yerli otomobil üretti! TOGG'un yarı fiyatına satılacak

Yerli üretimin önemini herkes anladı. Türkiye'nin hayali olan otomobil üretildi ve yollarda. Yerli ve milli TOGG en çok fiyatından dolayı eleştiri alıyor. Türkiye yeni bir yerli otomobil daha üretti. Söz konusu otomobilin fiyatı çok uygun olacak.

Türkiye genelinde üretim yapan fabrika sayısı her geçen gün artıyor. Kalkınma için büyük öneme sahip olan üretimlerde teknolojinin payı hızla artıyor. Uzun yıllardır Türkiye'nin hayali olan yerli ve milli otomobil projesi sonunda hayata geçirildi.

togg-433.jpg

TOGG FİYATINDAN DOLAYI ELEŞTİRİ ALIYOR

TOGG bir süredir üretiliyor ve satılıyor. Yerli ve milli otomobil TOGG'u vatandaş çok sevdi. Ancak bu otomobil üst gelir grubuna hitap ediyor. Dar ve orta gelirliler TOGG'un yüksek fiyatla satılmasından şikayetçi.

togggg.jpg

Güncel olarak TOGG T10X donanımına göre 1 milyon 432 bin lira-1 milyon 823 bin lira aralığında satılıyor. Söz konusu durumla ilgili beklenen bir hamle geldi.

toggg-4.webp

YENİ YERLİ OTOMOBİL MARKASI SERİ ÜRETİME GEÇİYOR

TOGG'un yarı fiyatından bile daha ucuza satılacak olan yerli otomobil üretildi. Yerli teknoloji firması Reeder, elektrikli otomobil sektörüne gireceğini duyurmuştu. Şirket, bu yeni girişimi kapsamında ‘reEV Classical’, ‘reeder Fancy’ ve ‘reeV Max’ isimli üç farklı elektrikli otomobil modelini tanıttı. Reeder yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, bu modellerin seri üretim süreci Eylül'de başlıyor. Reeder tarafından geliştirilen Reeder Fancy’nin seri üretimi için ilk siparişlerin Ağustos 2024’te verileceği belirtti.

reevvv.webp

OTOMOBİL ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ TARİHİ NETLEŞTİ

Reeder Teknoloji’nin gelecek projelerinden biri olan ‘reeV Max’ elektrikli aracı, bir üst segment olarak konumlandırıldı. Ağustos 2024’te Prototip çalışmalarının tamamlanarak sertifikasyon sürecine başlanması planlanan bu modelin seri üretimine Eylül 2024 tarihinde başlanması öngörülüyor.

reeder.png

İlk otomobil satışının ise Ekim 2024’te gerçekleşmesi bekleniyor. Reev Max modeli 70 Km maksimum hız ve 120 km menzil sunuyor. Bu yerli otomobil fiyatının ise TOGG'dan en az yüzde 50 daha düşük olması bekleniyor. Önümüzdeki süreçte otomobilin fiyatı açıklanacak.

Kaynak:Haber Merkezi