Samet Aybaba 4 yıl daha burada!

Samet Aybaba 4 yıl daha burada!

Kulisler teknik adam isimleriyle çalkalanıyor ama Fikret Orman direniyor.

Siyah-beyazlıların sezonun ikinci yarısındaki düşüşü ile başlayan dedikodular iyice ayyuka çıkmışken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan ilginç bir çıkış geldi. AMK'ya konuşan başkan Fikret Orman, siyah-beyazlıların Zico da dahil olmak üzere başka bir hoca ile görüştüğü iddiası için kesin bir dille "Yalan" dedi. Sezon başında Samet Aybaba ile 4 yıllık mukavele imzaladıklarını ve bunun her türlü arkasında olduklarını ifade eden Orman, "Bizim amacımız Beşiktaş'ın yeniden yapılanması. Bunun da uzun süreli teknik adamlardan geçtiğinin bilincindeyiz. Benim bu aralar görüştüğüm insanlar Beşiktaş'ın geleceği ile alakalı kişiler. Bunlar da stat için ve Başiktaş'a gayrimenkul kazandırmak için yaptığım görüşmelerdir" diye konuştu.

'PLANLARIMIZ İLERİYE DÖNÜK'

Takımın aldığı sonuçların kendisini çok üzdüğünü dile getiren Orman "Başkanlığı bir kenara bırakın; hepimiz Beşiktaşlıyız. Bu sonuçlara tabii ki herkes kadar ben de üzülüyorum. Sezon başında bir sözleşme imzaladık Samet hoca ile. Bunu doğru bildiğimiz şeyler için yaptık. Hatırlarsanız devre arasında ileriye dönük planlarımızı açıklamıştık. Barcelona ya da Borussia Dortmund modellerini örnek alacağımızı söylemiştik. Bunun yolu da uzun süreli teknik adamdan geçer. Aybaba bizim hocamızdır ve öyle kalacaktır" ifadelerini kullandı.

AMK'NIN NOTU

AMK ola­rak da­ha ön­ce Be­şik­taş Yö­ne­ti­mi­'nin Sa­met Ay­ba­ba­'ya se­zon so­nun­da 'Te­şek­kü­r' ede­ce­ği­ni ve başını Er­tu­ğu­rul Sağ­lam'ın çektiği aday­la­rı gündemine aldığını yaz­mış­tık. Orman'ın Av­ru­pa ku­pa­la­rı ya­rı­şı­nın için­deki takımının kon­son­tras­yo­nu­nu boz­ma­mak için yap­tı­ğı son açık­la­ma­ya rağ­men ye­ni se­zon­da Ay­ba­ba­'nın ta­kı­mın ba­şın­da ol­ma­ya­ca­ğı ha­be­ri­mi­zin ar­ka­sın­da­yız.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.