Putin, Rus Şirketlerin Yunanistan’a Neden Yatırım Yaptığını Merak Ediyor

Putin, Rus Şirketlerin Yunanistan’a Neden Yatırım Yaptığını Merak Ediyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Roston on Don bölgesinde yaptığı incelemelerde Rusya ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Roston on Don bölgesinde yaptığı incelemelerde Rusya ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Rus yatırımcıların Yunanistan başta olmak üzere yurt dışına yatırım yapmalarını eleştiren Rusya lideri, kendisi için verilerin sürpriz olduğunu söyledi.

Yunanistan gibi açıkça sorunları bulunan bir ülkeye Rus yatırımcısının gitmesinin merak uyandırıcı olduğunu kaydeden Putin, “Son günlerde Rus yatırımcı önemli oranda Yunanistan’a gitmiş. Genelde Yunanistan güzel bir ülke ve bize yakın. Ancak biz o ülkede mali ve ekonomik problemler olduğunu biliyoruz.” dedi.

Bir yatırımcı Rostov bölgesi yerine neden problem bir ülkeyi seçtiğini anlayamadığını ifade eden Rusya lideri, “Burada olmayan bir şey mi var? Belki de girişimci açısından oyunun sık kurallarının değişimi sorunun kaynağı olabilir. Bunu konuşmamız gerekiyor.” tespitinde bulundu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.