Konya merkezli holdingden Uşak'a dev yatırım! Tam 100 milyon lira

Konya merkezli holdingden Uşak'a dev yatırım! Tam 100 milyon lira

Konya merkezli Bera Holding yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak Uşak'a yatırım yapacağını duyuran holding detayları paylaştı. Bu kapsamda yaklaşık olarak 100 milyon lira maliyetle GES projesi hayata geçirilecek.

Türkiye genelinde çok sayıda holding faaliyetlerini sürdürüyor. Eskiden Konya'da da holding sayısı çoktu. Son durum ele alınacak olursa kentte eski ismiyle İttifak Holding yeni ismiyle Loras Holding ve eski ismiyle Kombassan Holding yeni ismiyle Bera Holding faaliyet gösteriyor. Borsa İstanbul'da işlem gören holdinglerin yatırımları yakından takip ediliyor.

bera-444.jpg

BERA HOLDİNG YATIRIMI BÖYLE DUYURDU

Son olarak Uşak'a yatırım yapacağını duyuran Bera Holding dikkatleri üzerine çekti. Bera Holding A.Ş. (BERA) tarafından tarafından 5 Ağustos 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirim yapıldı. Grup şirketlerinden Adaçal Endüstriyel Mineraller Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yeni GES Projesi hakkında detaylara yer verildi.

adacal-fabrika-2.webp

PROJE UŞAK'TA HAYATA GEÇİRİLECEK

Açıklamada, grup şirketlerinden Adaçal Endüstriyel Mineraller Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Uşak ili Eşme ilçesinde bulunan arazisine 6.000 kWe / 6.980,22 kWp gücündeki GES’in kurulumu için panel kısmında Sunlego Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., diğer ekipmanlar ve işçilik kısmında Metsan İnovasyon Enerji San. Tic. Ltd. Şti. ile olmak üzere 2.580.000 USD tutarında üçlü sözleşme imzalandığı ve projenin 2024 yılı içinde tamamlanarak üretime geçmesi hedeflendiği belirtildi. Yani Bera Holding Uşak'a yaklaşık olarak 100 milyon lira yatırım yapmış olacak.

İşte o açıklama:

adsiz-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.