Kılıçdaroğlu, Irak Türkmen Cephesi'nin Yemeğine Katıldı

Kılıçdaroğlu, Irak Türkmen Cephesi'nin Yemeğine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün geldiği Irak'ın başkenti Bağdat'ta Irak Türkmen Cephesi tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün geldiği Irak'ın başkenti Bağdat'ta Irak Türkmen Cephesi tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Kılıçdaroğlu, yemekten önce de Irak ile iş yapan Türk işadamları ile bir araya geldi.

Görüşmede işadamlarının son iki yıldan beri iki ülke arasında herhangi bir anlaşma imzalanmamasından kaynaklanan sıkıntılarını aktardıkları öğrenildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun Irak'a gelişinde devlet protokolü uygulandığı belirtildi. Ayrıca Kılıçdaroğlu, Irak'ı ziyaretinde Devlet Konuk Evi'nde kalacağı, burasının da yabancı misafirlere nadiren açılan bir yer olduğu öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun onuruna Al - Rasheed Oteli'nde verilen yemeğe Irak Türmen Cephesi'nden Milletvekileri Fevzi Ekrem, Hasan Özmen gibi isimler ve Irak Meclisi Dışilişkiler Komisyonu Başkanı Umam Hammudi ile Irak Vilayetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Turhan Abdullah Müftü katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.