Hastanede Botla Dolaştı, Putin’den Yardım İstedi

Hastanede Botla Dolaştı, Putin’den Yardım İstedi

Rusya’nın Magnitogorsk kentinde sular altındaki hastaneyi kurtarmak için bir görevli ilginç bir yönteme başvurdu.

Rusya’nın Magnitogorsk kentinde sular altındaki hastaneyi kurtarmak için bir görevli ilginç bir yönteme başvurdu. Hastanenin bodrum katına rezin botla inerek görüntülediği manzarayı internete koyan hastanenin elektrik dairesi sorumlusu Vyaçeslav Kemov, Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Başbakan Dmitri Medvedev’den yardım istedi.

Kemov, internet üzerinden yaptığı çağrısında, 3 Aralık 2009’da canlı yayında bir bir kadının dönemin Başbakanı Putin’den benzer şekilde yardım talebinde bulunduğunu hatırlattı. Amacının yapılan tamirat çalışmalarının sonucunu göstermek olduğunu kaydeden Kemov, operatör arkadaşıyla sular altında kalan bodrumda suyun seviyesini gösterdi. Rezin botla bodrumda ufak tur da atan hastane görevlisi, sağlık tesisinde elektriklerin kesildiği ve ameliyatların bile yapılamadığından yakındı.

Dojd televizyon kanalına göre, görüntünün ardından bölge yöneticileri hastaneye gönderildi. Magnitogorsk kent belediyesi, 7-8 Ağustos tarihlerinde sağanak yağmur yüzünden hastaneyi su bastığını belirtti. Belediye Sağlık Masası Başkanı Yelena Simonova, pompaların gece gündüz çalıştığını ve gerekli önlemlerin alındığını savundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.