Evde ip ve zincir bulundu

Evde ip ve zincir bulundu

ABD'nin Ohio eyaletinde yaklaşık 10 yıl önce kaçırılan üç kadının yaşadıkları yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Cleveland Polis Şefi Michael McGrath Amerikan NBC televizyonuna yaptığı açıklamada, üç kadının tutulduğu evin salonunda ip ve zincir bulduklarını söyledi. McGrath “Kadınların bağlı tutulduğunu, evde zincirler ve ipler olduğunu doğruladık” diye konuştu.

Polis sözcüsü, Amanda Berry (27), Gina DeJesus (23) ve Michelle Knight'ı (32) zorla alıkoymaktan gözaltına alınan üç erkek kardeşin sorgulamasına devam edildiğini belirtti.

McGarth, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI ve Cleveland polisinden oluşan soruşturma ekibinin hem mağdurlara hem de zanlılara sorular yönelttiğini, kadınların yaşadıklarının aydınlatılabilmesi için sorgulamanın tamamlanması gerektiğini ifade etti.

'Arka bahçeye çıkabiliyorlardı'

 Amanda Berry (sağda) götürüldüğü hastanede kızkardeşine kavuştu.

Cleveland Polis Şefi Michael McGrath, kadınların evin dışına nadiren çıkabildiğini belirterek "Sanıyorum arada sırada evin arka bahçesine çıkartılıyorlardı" diye konuştu. McGrath, “Mağdurların fiziksel durumlarının, içinde bulundukları koşullar göz önüne alındığında oldukça iyi olduğunu” da sözlerine ekledi.

Olayla ilgili olarak 52 yaşındaki eski okul servisi sürücüsü Ariel Castro (52) ile ağabeyi Pedro (54) ve kardeşi Onil (50) gözaltına alınmıştı. Zanlıların en erken bugün mahkemeye çıkartılabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.