Esed Ordusu, Halep'te Yerleşim Birimlerine Bomba Yağdırdı

Esed Ordusu, Halep'te Yerleşim Birimlerine Bomba Yağdırdı

Suriye'de Esed yönetimine ait savaş uçakları, Halep'te gerçekleştirdiği bombardımanda çok sayıda bina yerle bir oldu.

Suriye'de Esed yönetimine ait savaş uçakları, Halep'te gerçekleştirdiği bombardımanda çok sayıda bina yerle bir oldu. Enkaz altında çok sayıda sivilin kaldığı belirtiliyor.
Esed ordusuna bağlı savaş uçakları bugün Halep'in Bisten ve Kellese semtlerine yönelik ağır bombardıman gerçekleştirdi. Sivil halkın yaşadığı bölgelerin hedef alındığı saldırıda çok sayıda bina adeta yerle bir oldu. Bombardıman sonrasında enkaz altındakileri kurtarmak amacıyla çevredeki halk hummalı bir çalışma başlattı.

Yayınlanan görüntülerde bombardımanın etkisi ile onlarca binanın yıkıldığı görülüyor. Görüntülerde savaş uçaklarının yakınlarını enkaz altından çıkarmaya çalışan halkı bile hedef aldığı dikkat çekiyor. Enkaz altındakileri çıkarmaya çalışan halkı yakınına düşen bomba ile yaşadıkları panik saniye saniye görüntülere yansıyor.
Görüntülerde ayrıca sokakta tezgah açan satıcı ve alış veriş yapan halkın da saldırıda nasibini aldıkları görünüyor. Saldırıdan sonra tezgahlardaki eşyaların sağa sola dağıldığı görülüyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.