Zorlu Enerji’ye Bir Ödül Daha

Zorlu Enerji’ye Bir Ödül Daha

Zorlu Enerji Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ, faaliyet raporu ile ikinci defa MerComm Galaxy Altın Ödülü’ne layık görüldü.

Zorlu Enerji Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ, faaliyet raporu ile ikinci defa MerComm Galaxy Altın Ödülü’ne layık görüldü. Geçen sene 2011 Faaliyet Raporu ile ‘Enerji’ dalında Altın Ödül alan şirket, bu sene ise 2012 Faaliyet Raporu ile ‘Tasarım’ dalında ödül elde etti.



2012 Faaliyet Raporu, ‘Bizim Enerjimiz Türkiye’nin Enerjisi’ fikri ile yerli ve yenilebilir kaynaklara vurgu yapılarak ortaya koyuldu. Raporun kapağında Türkiye haritasında yenilenebilir kaynakları simgeleyen öğeler yer alırken; içinde yatırımlara dair fotoğraflara bulunuyor.


Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, MerComm Galaxy Ödülleri’nde elde edilen başarı hakkında şunları ifade etti:

“Giderek büyüyen ve beğenilen bir şirket olarak elemanlarımızın güvenliğini temin etmek, çevreyi ve doğal kaynakları korumak, paydaşlarımızla içten bir iletişimde bulunmak, toplumsal ve kültürel hayata katkı sunmak adına gerekeni yapıyoruz. Bu yönde tüm elemanlarımızla Türkiye’de olduğu gibi ülke dışında da orijinal olmayı hedefliyoruz. Zorlu Enerji olarak, faaliyet raporlarımızla bu sene Galaxy Ödülleri’nde yeniden Altın Ödül’e layık görülmekten mutluluk duyuyoruz.”
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.