Yönetici çok, ama..

Yönetici çok, ama..

Konyasporda 18 Haziran Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul için başkan bulunamazken, yönetime girmek için isteklilerin sayısı her geçen gün artıyor. Taraftarlar ise tedirgin

Başarısız bir sezon geçirerek Bank Asya’ya düşen Konyaspor’da 18 Haziran Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi bir taraftan çalışmalar sürerken, bir taraftan da   başkan ve yönetim arayışı sürüyor. Spor kamuoyu eski başkanlardan Ahmet Şan isminde birleşirken, ikinci aday olarak ise Bahattin Karapınar’ın ismi ön plana çıkıyor. Konyaspor’da başkan adayı bulunamazken, yönetici enflasyonu var. Yönetim için isteklilerin sayısı her geçen gün artıyor. Ancak, kesin listenin haftaya belli olacağı kaydedildi. Yetkililer, yönetim listesinin belirlenmesi için ince eleyip sık dokumak gerektiğini söylediler. Yeşil-beyazlı kulübün genel kurulu için Pazartesi günü Vilayette, Vali Osman Aydın başkanlığında yapılacak olan geniş kapsamlı toplantı belirleyici rol oynayacak. Toplantıya basın ile birlikte oda temsilcileri de katılacak. Genel kurulun 18 Haziran’da yapılacak ilk oturumda tamamlanmasının Konyaspor için yararlı olacağını belirten yetkililer, ancak bunun zayıf bir olanak olduğunu, genel kurulun 25 Haziran’daki ikinci oturuma kalabileceğini dile getirdiler.
TARAFTARLAR ENDİŞELİ
Konyaspor’da kongre tarihinin yaklaşmasına rağmen, bir başkan adayının bulunamaması en çok yeşil-beyazlı taraftarları kara kara düşündürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin Bank Asya’ya düşmesi ile büyük bir hayal kırıklığına uğrayan taraftarlar, ikinci bir hayal kırıklığını ise Konyaspor’a başkan bulunamaması ile yaşıyorlar. Dün gazetemizi arayan bazı taraftarlar, Bursaspor kulübünün başına geçmek için 3 listenin seçime girmesi ve kongrenin gecenin 2’sine kadar sürmesini gıpta ile takip ettiklerini belirterek, Konyaspor’un sahipsizliğine ise isyan ettiklerini söylediler. Konyaspor’da bugüne kadar bir başkan adayının çıkmamasının son derece vahim bir durum olduğunun altını çizen taraftarlar, “Koskoca Konya’dan bir başkan adayı bulunamıyorsa, bu takımın Bank Asya’ya düşmesini de yadırgamamak lazım.  Çok yazık” diyerek sitem ettiler.
KONYASPOR DÜŞÜRÜLMÜŞ!
Öte yandan, Cumhuriyet Gazetesi’nin Spor Müdürü Arif Kızılyalın, köşesinde Konyaspor’un Bank Asya’ya düşürüldüğünü yazarak, Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin de bu oyunun bir parçası olduğunun altını çizdi. Yeşil-beyazlı takımda, gözler son Ankaraspor maçında, kulaklar ise Antalyaspor-Ankaragücü karşılaşmasındaydı. 70. dakikaya kadar küme düşen takım Gençlerbirliği idi.. Ancak, 72. dakikada Antalya’dan gelen gol sesi her şeyi değiştirdi ve süperi lige veda eden takım Konyaspor oldu. İddialar oldukça kabarıktı.. Antalyşaspor’dan sezona başında ayrılan Ankaragücü teknik direktörü Hikmet karaman’ın alacağını pazarlık yaparak karşılaşmanın ikinci yarısında yaptığı oyuncu değişiklikleriyle maça damgasını vurduğu ileri sürüldü. Federasyon ise bu iddialara sessiz kaldı.. İşte, Federasyon yetkilil erinin gözüne sokarcasına Cumhuriyet Gazetesi spor Müdürü Arif Kızılyalın’ın “Gençler nasıl kurtuldu?”  başlıklı yazısı Türkiye’de futbolu kimlerin yönettiğini de apaçık ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum