Gurbetçiler Türkiye'den şikayetçi! İşte çok haklı gerekçesi

Gurbetçiler Türkiye'den şikayetçi! İşte çok haklı gerekçesi

Türkiye'ye her yıl Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa ve Avusturya'dan milyonlarca gurbetçi geliyor. Bu yıl gurbetçiler çok haklı bir gerekçeyle Türkiye'den şikayetçi.

Türkiye'nin her yıl milyonlarca ziyaretçisi oluyor. Bu ziyaretçilerin ilk sırasında gurbetçiler yer alıyor. Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa ve Avusturya gibi ülkelerde milyonlarca gurbetçi yaşıyor. Bu yıl Türkiye'ye gelen gurbetçiler bazı durumlardan çok şikayetçi.

gurbet-2.jpg

Gurbetçiler Türkiye'deki hayat pahalılığından şikayetçi. Artan enflasyon sadece ülkede yaşayan vatandaşları değil, Avrupa’dan memlekete giden gurbetçileri ve yabancı turistleri de isyan ettirdi.

gurbet-1.png

Antalya, Muğla ve İzmir gibi turizm şehirlerinde bazı mekanların fahiş fiyatlarla satış yapması ülke imajına zarar veriyor. Serbest piyasa koşullarını gerekçe gösteren bazı mekanlar fiyat yüksekliğinde İngiltere ile yarışıyor. Gurbetçiler bu pahalılık sorununun acilen çözülmesi gerektiğini, aksi takdirde önümüzdeki yıl gurbetçi sayısının daha da düşeceğini dile getiriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum