Konyaspor ile Tümosan  arasında imzalar atıldı

Konyaspor ile Tümosan arasında imzalar atıldı

Konyaspor 2024-2025 sezonu isim ve göğüs sponsorluğu için Tümosan ile anlaştı. Anlaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan imza töreni ile resmiyet kazandı

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz “Konya’nın Devleri, Konyaspor’umuz ile TÜMOSAN, bildiğiniz gibi güçlerini geçen sezon birleştirmişti. Şehrimizin iki güzide markasının bu güçlü birlikteliği yeni sezonda devam edecek. Birlikteliğimizin, beraberliğimizin her iki tarafa hayırlara vesile olmasını diliyorum. Uluslararası düzeyde tanınan ve Türkiye’nin en büyük motor ve traktör sanayi şirketlerinden TÜMOSAN, yıllardır şehrimizin medârı iftiharı konumundadır. Açıkçası şehrimizde faaliyet gösteren böylesine büyük bir firma ile birlikte olmak şüphesiz Konyaspor’umuza güç katacaktır. Konya’nın güçleri aynı çatı altında devam edecek ve Konyaspor’umuzun yeniden isim sponsoru yerli ve milli üretimin öncüsü TÜMOSAN olacak.” açıklamasında bulundu. Bu iki önemli gücün birleşiminden memnuniyet duyduğunu belirten TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun düzenlenen basın toplantısında, “Nasıl ki TÜMOSAN, Konya'dan doğup büyüyen bir sanayi devi olarak Türkiye'nin ilk 250 büyük sanayi gücü arasına girdiyse; Konya istihdamına ve sanayisine önemli katkılar sağlıyorsa, Konya'nın sporuna ve Konyaspor'a destek vermek için de biriz ve beraberiz, Konya'nın gücünü artırmak adına hep birlikteyiz.” dedi.
Güçlü duruşlarını her geçen gün artan azimle devam ettirdiklerini dile getiren TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun “Konya’dan dünyaya açılan bir marka olarak, 1922 yılından beri Anadolu ruhunu spor dünyasına taşıyan Konyaspor Kulübümüze isim sponsoru olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyor, 2024-2025 sezonunda başarılı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.