Pekyatırmacı muhtarlarla  görüşmelerini tamamladı

Pekyatırmacı muhtarlarla görüşmelerini tamamladı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, dış mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Selçuklu’ya sunulacak hizmetlerin daha kaliteli bir hale gelmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu’daki yaşam konforunu daha da yükseltilmesi adına belediye ile vatandaşlar arasında köprü olan mahalle muhtarlarıyla toplantılar gerçekleştirdi. Mahallelerin ihtiyaçları, devam eden ve kazandırılacak olan projelerin değerlendirildiği bire bir görüşmelerde Başkan Ahmet Pekyatırmacı, talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi. Daha önce merkez mahalle muhtarlarıyla istişareler yapan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, dış mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek görüşmelerini tamamladı. Belediye Encümen Salonu’nda yapılan toplantılara başkan yardımcıları da katıldı.

İSTİŞARELER HİZMETİN KALETİSİNİ ARTIRIYOR

Belediyecilik hizmetlerinde istişare ve çalışma programının başarıyı getirdiğini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklumuzun tüm mahalle muhtarıyla bire bir görüşüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda merkez mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirmiştik. Dış mahalle muhtarlarımızla da istişareler yaparak görüşmelerimizi tamamlamış olduk. Her alanda tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kurumların temel taşı tabii ki de muhtarlarımız. Muhtarlarımız, vatandaşlar ile belediyeler arasında köprü görevini üstleniyor ve hizmetlerimizin hemşehrilerimize ulaşmasında bizlere büyük katkısı var. Ayrıca muhtarlarımızla yaptığımız istişareler hizmetlerin kalitesini de artırıyor. Bugüne kadar çok iyi bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarda bu koordinasyonumuz önemli rol oynamıştır. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de ortak akıl ve birlikte hareket etme düsturuyla Selçuklumuz için çok daha güzel hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızda bizlere destek olan tüm muhtarlarımıza toplantılara katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.