Ömer Korkmaz: Kasımpaşa maçındaki oyunla kazanamayız

Ömer Korkmaz: Kasımpaşa maçındaki oyunla kazanamayız

Tümosan Konyaspor’da sezonun ilk iç saha maçında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıkları sürüyor. Başkan Ömer Korkmaz Galatasaray karşısında daha farklı bir futbol ortaya koymaları gerektiğini söyledi

Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak İlk hafta Kasımpaşa karşısında galibiyetle sezona başlayan yeşil-beyazlı ekip, güçlü rakibi Galatasaray’a karşı da galibiyet arayacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 16 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, ısınma ile başladı. 6’ya 6 jokerli oyun ile devam eden antrenman, 10’a 10 oyun ve çift kale maç ile sona erdi. Konyaspor’da Calusic dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bu durum, takımın Galatasaray karşısında tam kadro sahaya çıkması için önemli bir avantaj sağlıyor.

whatsapp-image-2024-08-14-at-15-11-44.jpeg

BAŞKAN KORKMAZ’DAN GALATASARAY MAÇI YORUMU

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz Galatasaray maçı ile ilgili yaptığı açıklamada ilginç tespitlerde bulundu. Korkmaz, Kasımpaşa maçın da oynanan oyunun Galatasaray karşısında oynamaması gerektiğini ifade etti. Ömer Korkmaz’ın açıklamaları şu şekilde: "Geçen sezonki Galatasaray maçı yüksek baskı altında oynanmıştı. Kasımpaşa maçındaki gibi oynarsak kazanamayız. Her maçın taktiği ve stratejisi farklı. Rahat bir maça çıkıyoruz. Taraftarımızın desteği ile Galatasaray ile puan puana bir maça çıkacağız"

GALATASARAY’DA DA MESAİ SÜRÜYOR

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 20 dakikası basına açık gerçekleşen idman, dinamik ısınmayla başladı. Ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı. Antrenmanın basına kapalı kısmında ise Konyaspor maçının taktik çalışması üzerinde duruldu. İdmana yalnızca sağ arka adalesinden sakatlık yaşayan ve tedavisi devam eden Davinson Sanchez katılmadı.
Sarı-kırmızılılar, Konyaspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.