Vuslat Derneği'nden Merhaba Gazetesi'ne ziyaret

Vuslat Derneği'nden Merhaba Gazetesi'ne ziyaret

Vuslat Derneği Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Taştan ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti.

Vuslat Derneği Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Taştan ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halid Şen, Vuslat Derneği’ne teşekkür etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Reklam Koordinatörü Hamdi Buğur da hazır bulundu. Vuslat Derneği hakkında bilgiler veren Selçuk Taştan, “Vuslat Derneği Türkiye’de ve tüm dünyada eğitim, kalkınma ve kalkındırma hedefli insani yardım çalışmaları gerçekleştiren, merkezine insanı alan, her türlü ifsad ve yıkıma karşı iyiliğin savunucusu olmayı amaçlamış vâkıf kültürüne haiz bir sosyal kuruluştur. Derneğimiz kurulduğu günden beri halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla durmadan büyüyen ve genişleyen faaliyet alanlarıyla, hizmetlerine bıkmadan, usanmadan devam etmektedir” dedi. 

adsiz-001.jpg

Vuslat Derneği olarak yaptıkları çalışmalardan da bahseden Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Taştan, şunları kaydetti: “Devam eden birçok projemiz var. Erzurum’da devam eden dev külliye projemizle bölgeye ciddi bir eğitim merkezi kazandıracağız. Bunun yanında yurt dışı çalışmalarımız da devam ediyor. 10’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyoruz. Su kuyusu, medrese çalışmalarımızın yanı sıra kurban ve ramazan çalışmalarıyla da mazlum coğrafyalara umut oluyoruz. Pakistan’da devam ettiğimiz medreseler var. Bangladeş’te temiz içme suyu çalışmalarımız var. Tüm bunların yanında eğitim çalışmalarımıza öncelik veriyoruz. Fikri açıdan hür bir nesil yetiştirme amacımız var. Yapacağımız külliye ile de ümmetin buluşma noktasını sağlayacağız. Mazlum coğrafyalardan öğrenciler alıyoruz. Bu anlamda yurtiçinde de görüşmelerimiz devam ediyor. Konya, Bursa, Ankara, Kayseri ve Gaziantep gibi illerimizde temsilcilikler açacağız.” 

EYYÜB KARAKUZU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.