Pekyatımacı esnafların  talep ve önerilerini dinledi

Pekyatımacı esnafların talep ve önerilerini dinledi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı bu çerçevede Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı, esnaflarla hasbihal ederek onların istek ve önerilerini dinledi.

Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Belediyecilik hizmetlerimizin başarıya ulaşmasında birlik ve beraberlik büyük önem arz ediyor. Esnaflarımızla da her zaman bir araya gelerek bu birliğimizi pekiştiriyoruz. Her hemşehrimize ulaşmaya, onların talep ve önerilerini almaya gayret ediyoruz. Selçuklu her alanda örnek gösterilen ve cazibe merkezi olan ilçeler arasında yer alıyor. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir ve önerileriyle katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bulunduğumuz noktadan çok daha ileriye gideceğimize inancımız tam. İnşallah hemşehrilerimize daha güzel bir Selçuklu bırakmak için çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.