Konyaspor'un golcü oyuncusu Umut Nayir staj yapacak

Konyaspor'un golcü oyuncusu Umut Nayir staj yapacak

Kariyerine Konyaspor'da devam eden milli futbolcu Umut Nayir, bir yandan da eğitim hayatını sürdürüyor. Okuduğu Hukuk Fakültesinden mezun olan Umut Nayir, avukatlığa ilk adım olan stajyerlik için çağrıda bulundu ve iş yeri aradığını söyledi.

HT Spor kanalına bağlanan Umut Nayir, "Mezuniyet belgesini aldım ama resmi olarak avukat olabilmem için yasal adli stajını da yapmam lazım bir senelik. Onu yapmadığım için henüz baro ehliyetim yok. Nerede staj yapacağıma daha karar vermedim. Çünkü o süreci net öğrenmem lazım. Belli yükümlülüklerin oluyor. Ama Konya'da yapabilecek bir durumum olursa burada başlatmayı düşünüyorum çok geç kalmadan" dedi.

KONYASPORLU HUKUKÇULAR DERNEĞİ’NDEN UMUT’A ÇAĞRI

Umut Nayir'in canlı yayındaki bu çağrısında sonra Konyasporlu Hukukçular Derneği’nden tecrübeli futbolcuya bir davet geldi. Konyaspor sevdalısı avukatlardan oluşan bu dernek yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı “Meslektaş adayımız ve futbolcumuz
Umut Nayir 'e şehrimizin barosunda staj yapmak yakışacaktır. Önümüzdeki günlerde kendisiyle bir araya gelerek avukatlık staj dönemi hususunda yardımcı olmaya hazırız.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.