Üyelerine Bütün Ürünlerini Çekilişle Bedavaya Veriyor

Üyelerine Bütün Ürünlerini Çekilişle Bedavaya Veriyor

www.bedavadanseyler.com isimli internet sitesi, portföyündeki bütün ürünleri üyelerine çekilişle dağıtacak.

www.bedavadanseyler.com isimli internet sitesi, portföyündeki bütün ürünleri üyelerine çekilişle dağıtacak. Bedavadan Şeyler Genel Müdürü Savaş İmzalı, “Kampanyalarımızda verdiğimiz ürünlerle ilgili üyelerimize, kargo dahil her hangi bir maliyetin yansıtılmıyor. Üyelerimizden hiçbir mali bilgi talep etmiyoruz.” dedi.

İnternet sitelerinin modeli itibari ile Türkiye'de bir ilk olduğunu ileri süren İmzalı, “Bedavadan Şeyler bir ‘İzinli Pazarlama’ platformudur. Üyelerimizin kişisel bilgilerini paylaşmayız, onları spam mesajlardan koruruz. Facebook, blog siteleri gibi mecralarda dağınık halde bulunan kampanyaları güvenilir bir platformda, tek çatı altında toplamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

bedavadanseyler.com'un kısa sürede internet ortamında düzenlenen kampanyaların merkezi haline geleceğini ileri süren İmzalı, şöyle devam etti:

"Bizim sistemimizde kampanyaya sponsor olan firmalarda, üyelerimizde kazanıyor. Kampanyaya sponsor olup reklem veren firmalar, cüzi maliyetlerle çok sayıda kişiye ulaşıp firmalarını, ürünlerini, markalarını tanıtabiliyor, etkinliklerini duyurabiliyorlar. Üyeler ise herhangi bir maliyete katlanmaksızın bir tıkla kazanma şanslarını oluşturuyorlar."

Sitedeki onlarca ürünün çekilişine katılmak için, www.bedavadanseyler.com adresinden siteye üye olmak gerekiyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.