Üniversitede Fikret Kanat dönemi

Üniversitede Fikret Kanat dönemi

Türkiye Erkekler Basketbol ikinci liginde mücadelede eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübünün olağanüstü genel kurulunu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi

Türkiye Erkekler Basketbol ikinci liginde mücadelede eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunu geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Kulübün yeni başkanı Doç. Dr. Fikret Kanat oldu. Rektörlük bahçesinde gerçekleşen genel kurula Kulübün Onursal Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Başkan Doç. Dr. Fikret Kanat katılırken toplantıda yeni dönemde görev alacak 35 kişilik yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

 

Aynı zamanda Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan Kulübün yeni başkanı Doç. Dr. Fikret Kanat, yeni dönemde hedeflerinin Beko Basketbol ligi olduğunu söyledi. Kanat, “Yeni sezonda iki yıldır kıl payı kaçırdığımız Beko Basketbol Ligi hedefine bu yıl mutlaka ulaşmak istiyoruz. Amacımız önce ikinci ligde ardından da Beko Basketbol liginde üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek. Şehirle bütünleşen bir yönetim anlayışıyla yeni yönetimimiz ve takımımızla sezona en iyi şekilde hazırlanacağımızdan ve şampiyonluğa ulaşacağımızdan hiçbir şüphe duymuyorum” dedi. 

 

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Üniversitespor’da, şu an itibariyle 5’i geçtiğimiz sezonki kadrodan, 7’si de yeni olmak üzere toplam 12 oyuncu bulunuyor. Üniversitespor’da, antrenmanlar da deneyimli baş antrenör Halil Üner nezaretinde günde çift idman şeklinde sürüyor. Yapılan açıklamada, “Yabancı oyuncu konusunu daha sonra çözeceğiz. Şimdilik, elimizdeki mevcut 12 oyuncuyla hazırlıkları sürdürüyoruz. Deneyimli ve başarılı bir hocaya sahibiz. Hedefimiz elbette BEKO Basketbol Ligi’ne yeniden yükselmektir. Dağılma ve çözülme diye bir şey, asla söz konusu değil. Birlik ve beraberliğimiz sürüyor. Türkiye’de adından övgü ile söz ettiren taraftarlarımızın da vereceği destekle, hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. Torku Selçuk Üniversitespor, basketbolda Konya’nın marka değeridir. Bu değer bugün var olduğu gibi, gelecekte de varlığını sürdürecek. Şimdilik hocamız Halil Üner nezaretinde günde çift idman yaparak, oyuncularımız güç depoluyor. Duruma göre ve hocamızın isteği doğrultusunda zaman içerisinde belki bir kamp düşünebiliriz” sözlerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.