Konyaspor’un yıldız transferi imza için geliyor

Konyaspor’un yıldız transferi imza için geliyor

Konyaspor, Başakşehir ile yollarını ayıran Sırp on numara Danijel Aleksic ile anlaştı. Tecrübeli oyuncunun bu akşam saatlerinde Konya’da olyması bekleniyor

Konyaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Umut Nayir, Melih Bostan, Josip Calusic, Ufuk Akyol ve Marko Jevtovic gibi isimleri kadrosuna katan Konyaspor, son olarak Başakşehir forması giyen Danijel Aleksic ile anlaşma sağladı. Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ali Çamdalı liderliğinde sürdürürken kadrosuna önemli bir takviye daha yaptı. Başakşehir ile yollarını ayıran 33 yaşındaki Sırp on numara Danijel Aleksic, Konyaspor ile her konuda anlaşmaya vardı.

whatsapp-image-2024-08-07-at-13-28-55.jpeg

BAŞAKŞEHİR’DE 182 MAÇA ÇIKTI

Başakşehir formasıyla geride kalan 5 sezonda 182 maça çıkan Danijel Aleksic, bu süre zarfında 37 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu, Konyaspor’da da başarılı performansını sürdürerek takımına önemli katkılarda bulunmayı hedefliyor.

BAŞAKŞEHİR’DEN AYRILIK

Başakşehir ve Danijel Aleksic arasında uzun süredir devam eden sözleşme feshi görüşmeleri tamamlandı ve bugün fesih işlemi gerçekleştirilecek. Bu anlaşmanın ardından Aleksic, akşam saatlerinde Konya’ya gelerek Konyaspor’a katılacak.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum