Üçüncü etap başlıyor

Üçüncü etap başlıyor

Yeni sezonda Bank Asyada mücadele edecek olan Konyaspor, yaklaşık 15 gün kadar Konyada çalıştıktan sonra 4. dönem hazırlıkları için Isparta Davrasda kampa girecekler. Davras

Önümüzdeki sezon Bank Asya’da mücadele edecek olan Konyaspor’da izin bitti ve lig öncesi üçüncü dönem hazırlıkları bugün başlayacak. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen ve ligin 1 ay ertelenmesi nedeniyle 4 gün erken bitirilen 2. döneme hazırlıklarının ardındoan verilen 5 gün izin sona erdi. Yeşil-beyazlı futbolcular, bugün saat 17.00’ye kadar Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar. Günün ve 3. dönemin ilk çalışması ise, saat 18.00’de M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilecek. 
Kartallar,yaklaşık 15 gün kadar Konya’da çalıştıktan sonra 4. dönem hazırlıkları için Isparta Davras’da kampa girecekler. Davras kampı da 10 kadar sürecek. Yeşil-beyazlı takımın Konya ve Davras’da yapacağı son iki dönem hazırlıkları yoğun antrenmanlarla birlikte özel maçlarla geçecek. Alınan bilgilere göre, bu süre içerisinde 4-5 hazırlık maçı oynanması planlanmakta.  Teknik direktör Osman Özdemir’in izin günlerinde Ankara’da bazı takımlarla görüşmeler yaptığı bildirildi. Bunların içerisinde Ankaragücü tarafından düzenlenecek ve Süper lig takımlarının katılmasının planlandığı turnuvada olduğu öğrenildi. Özdemir’in, yönetimle görüştükten sonra özel maç takvimini belirleyeceği açıklandı.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız teknik direktör Osman Özdemir, Süper için beklentilerinin devam ettiğini, her şeyin olabileceğini belirtti.. Özdemir, ligin bir ertelenmesinin takım üzerinde olumsuz etki yaptığını, ancak bunu en az zararla kapatmaya çalıştıklarını belirterek, öze maçlarla ilgili şunları söyledi.
“Ankaragücü kulübünce düzenlenecek turnuvaya  Süper lig takımlarının katılması planlanmakta.. Bu nedenle, Kızılcahamam kampında oynamak istediğimiz, ancak çalışmaları erken bitirmemiz nedeniyle maç yapamadığımız Adanaspor ile görüşeceğiz.. Ayrıca, Nevşehir’de kamp yapan 2. lig takımları var. Onlarla, Nevşehir’e günü birlik giderek maç yapmayı planlıyoruz.. Isparta Davras’da bulunana takımlarla da maçlar oynayacağız.”  
Konyaspor’da 3. dönem hazırlıkları, kadro dışı olan ve A2 takımıyla çalışmalara katılan  Gökhan Emreciksin’in de affedilmesi halinde 26 kişilik kadro ile gerçekleştirilecek. Sakatlığı iyiyle giden Erdinç’in de takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.. Genç milli takımdan dönen Ali Dere’de çalışmalarda yer alacak. Konyaspor’un 26 kişilik kadronun 4’ünü yabancı ve 14’ünü de alt yapıdan gelen futbolcular oluşturmakta. 
ALİ DERE TAM SAHA DERGİSİ’NDE
Konyaspor'un genç yeteneği ve U19 Milli Takımın önemli isimlerinden Ali Dere, TFF'nin resmi yayın organı olan Tam Saha Dergisi'nin 82.Sayısına konuk oldu. Konyaspor’un istenmeyen bir durumla karşı karşıya kalarak küme düştüğünü ve bunun kendisini fazlasıyla üzdüğünü ifade eden başarılı oyuncu  Ali Dere, korunan kadroyla bu sezon yeniden Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını söyledi. Genç yetenek Tam Saha Dergisi'nin 82.Sayısında “Konya'da bir futbol star Ali Dere" başlığıyla yayınlanan röportajında  başlangıcından bugünlere gelen futbol yaşantısını anlatırken, gelecek adına da hedeflerinden bahsetti.
Kendi adına hem Konyaspor hem de U19 Milli Takımı'ndaki performansından dolayı başarılı bir sezon geçirdiğini ancak Konyaspor’un  küme düşmesiyle futbol hayatındaki en kötü olaylardan birini yaşadığını ifade eden  Ali Dere, “Yaşımın da küçük olması nedeniyle maçlara hep sonradan girdim. Ya yenik durumdaydık ya da oyun berabere gidiyordu. Yani hiç bir zaman kafam rahat olarak sahaya çıkamadım. Üzerimde hep bir çekingenlik vardı. Ama bu sezon o çekingenliği atlattığımı düşünüyorum. Küme düşmeye gelince, ben iki kat fazla üzüntü yaşıyorum. Çünkü küme düşen sadece oynadığım takım değil, aynı zamanda benim şehrimin takımı. Bu da daha büyük bir acı veriyor insana. Ama en azından kadromuzu fazla bozmadık. Herkes birbirini tanıyor ve bu sezon yeniden geri dönebiliriz. Bir de Konya gibi büyük bir şehrin takımı sürekli inip-çıkan bir takım olmaktan kurtulmalı. İnsan bu nedenle de küme düşmeyi kaldıramıyor. Bu durumu kendime yediremedim ve bir hafta uyuyamadım" diye konuştu. Gelecekle ilgili hedeflerini de açıklayan Dere, “Her futbolcu Avrupa'da oynamayı ister. Ben de çok istiyorum. Herkes Real Madrid'i, Barcelona'yı ister belki ancak ben İngiltere Ligi'ni çok beğeniyorum. Orada oynanan futbolun kendi stilime daha uygun olduğunu düşünüyorum. Zaten bir Manchester United hayranıyım. Nani çok beğendiğim oyunculardan biri. Açıkçası İngiltere'de hangi takımda olsa oynarım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.