Tuskon, 145 Ülkeden 2 Bin İş İnsanını Dünya Ticaret Köprüsü’nde Buluşturuyor

Tuskon, 145 Ülkeden 2 Bin İş İnsanını Dünya Ticaret Köprüsü’nde Buluşturuyor

Farklı ülkeler arasında ekonomik ilişkiler kurulması için öncülük yapmaya devam eden Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 145 ülkeden 2 bin iş insanının katılımıyla 25- 26 Kasım tarihlerinde Türkiye- Dünya Ticaret Köprüsü 2013 organ.

Farklı ülkeler arasında ekonomik ilişkiler kurulması için öncülük yapmaya devam eden Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), 145 ülkeden 2 bin iş insanının katılımıyla 25- 26 Kasım tarihlerinde Türkiye- Dünya Ticaret Köprüsü 2013 organizasyonu düzenliyor.

Türkiye – Dünya Ticaret Köprüsü programına Latin Amerika’dan 56, Asya Pasifik’ten 224, Afrika’dan 587, Ortadoğu’dan 25, Avrupa’dan 127, Avrasya’dan 305 ve Kuzey Amerika’dan 19 olmak üzere toplam 1.343 iş insanı katılacak. Programının açılışının ardından yabancı katılımcılar fuar alanında 115 Türk ihracatçısının stantlarını ziyaret edecek, organizasyona ve fuara katılan 800 Türk iş insanı ile ikili iş görüşmesi gerçekleştirecek.

Köprü'nün açılışını 25 Kasım Pazartesi günü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral birlikte gerçekleştirek.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.