Türk Enerji-Sen'de  Ovalı güven tazeledi

Türk Enerji-Sen'de Ovalı güven tazeledi

Türk Enerji-Sen İç Anadolu(Konya) Şubesi 7. olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Mustafa Ovalı, tek liste girilen seçimde katılımcı delegelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

Türk Enerji-Sen İç Anadolu(Konya) Şubesi 7. olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Mustafa Ovalı, tek liste girilen seçimde katılımcı delegelerinin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi. Kamu-Sen Konfederasyonun çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Enerji Sen İç Anadolu Konya Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulu, Konya Makine Mühendisleri Odası çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının hep birlikte okunmasıyla başlayan genel kurulunda ilk önce divan heyeti oluşturuldu. Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi. İlk konuşmayı mevcut Başkan Mustafa Ovalı yaptı.“ Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar şubemize bağlı 7 ildeki üyelerimizin hak ve hukukları korumak ve almak adına gece gündüz çalışmalar gerçekleştirdik. Tüm baskı ve mobinglere rağmen mevcut üye sayımızı korumayı başardık. Bundan sonrada sendikalar faaliyetlerimizi her zaman olduğu gibi dik durarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar bizlerle birlikte dik durarak sendikal üyeliklerini sürdüren tüm arkadaşlarımıza sendikam adına teşekkür ediyorum”dedi. Türk Enerji-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selamet Eryiğit ise “Türkiye Kamu-Sen ve Türk Enerji Sen olarak 6. dönem toplu görüşmelerde elde edinilen kazanımlarda bizlerin mührü vardır Bunun her kesim tarafından bilinmesini istiyoruz. Bizler sendikal çalışmalarda her zaman dik duruşumuzu gösterdik. Çünkü kamu çalışanlarının hak, hukuk ve kazanımları bizlerin kazanımıdır” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildikten sonra seçimlere geçildi. Türk Enerji Sen İç Anadolu Konya Şubesi 7. Olağan genel kurulu seçimine tek liste ile girildi. Mevcut başkan Mustafa Ovalı, genel kurula katılan delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum