Tse: Küresel Rekabet İçin Kaliteli Mal Ve Hizmet Şart

Tse: Küresel Rekabet İçin Kaliteli Mal Ve Hizmet Şart

Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, küresel ekonomik düzende rekabetin temel şartının bütün sektörlerde müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun, yüksek kalitede ve uluslararası standartlarda mal ve hizmet üretimi gerçekleştirmek.

Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, küresel ekonomik düzende rekabetin temel şartının bütün sektörlerde müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun, yüksek kalitede ve uluslararası standartlarda mal ve hizmet üretimi gerçekleştirmek olduğunu kaydetti.

Dünya Kalite Günü ve Avrupa Kalite Haftası vesilesiyle yazılı açıklama yapan Şentürk, mal ve hizmet üretiminde ve bu üretimlerin müşteriye sunulmasında kalitenin hem ülke kaynaklarının kullanımı, hem de toplumun yaşam düzeyinin yükseltilmesi açısından taşıdığı öneme çekti. Şentürk, bunun da ancak kuruluşlarda tasarımdan başlayarak üretim, pazarlama ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamaları kapsayan ve sürekli gelişmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sistemlerinin uygulanmasıyla mümkün olabildiğine işaret etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.