Transferde son hamleler

Transferde son hamleler

Geçtiğimiz günlerde forvet Ertan Koç ve Solbek Kerem Can Akyüzü renklerine bağlayarak eksiklerini büyük ölçüde tamamlayan Konya Şekerspor, alacağı bir orta saha futbolcusu ile transfer çalışmalarını

Geçtiğimiz günlerde forvet Ertan Koç ve Solbek Kerem Can Akyüz’ü renklerine bağlayarak eksiklerini büyük ölçüde tamamlayan Konya Şekerspor, alacağı bir orta saha futbolcusu ile transfer çalışmalarını bitirmek istiyor

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Günde yaptığı çift idmanla antrenmanlarına devam eden yeşil-beyazlılar, 1 Ağustos’a kadar Recep Konuk Tesisleri’nde çalışmalarının ilk bölümünü tamamlayıp, ikinci bölüm için kampa girmenin hesaplarını yapıyor. Şekerspor, bu tarihten itibaren Kocaeli Kartepe’de kampa girecek. Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde iki önemli ismi renklerine bağlayarak dış transfer sayısını 13’e çıkardı. Temsilcimiz bir orta saha futbolcusunu daha renklerine bağlayarak Kartepe kampı öncesinde transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Aşırı sıcaklara rağmen antrenman temposunu düşürmeyen yeşil-beyazlılar, dün de çift idman yaptı. Geçtiğimiz Cuma gününe kadar çift idman yapmayı, daha sonra idman sayısını teke düşürmeyi planlayan teknik direktör Metin Altınay’ın, futbolcuların isteği üzerine böyle bir karar aldığı öğrenildi. Geçtiğimiz Cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Stadı’nda yapılan futbolcu seçmelerine Teknik Direktör Metin Altınay katıldı. Ancak yapılan seçmelerde Şekerspor’un, bünyesine uygun kaliteli bir futbolcu görmediği ve buradan kadrosuna her hangi bir isim almayacağı gelen haberler arasında.

Şekerspor, şu ana kadar yaptığı transferler ve takımda kalan isimlerle kadrosunu 23’ye çıkardı. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan on futbolcu ile yollarına devam etme kararı aldı. Şekerspor’da Ahmet Önay, Ahmet Sabri Fener, Gökhan Vuran, Hüseyin Burak Erin, Ishak Çakmak, Mehmet Balban, Murat Dilek, Öğuz Gürbulak, Ömer Ali Şahiner ve Yusuf Akyel takımda kalan futbolcular oldu. Şekerspor transfer döneminde 13 yeni futbolcuyu renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar, Çorumspor’dan Eren Görür, Karşıyaka’dan Kaleci Akın Vardar, Kızılcahamamspor’dan Erkan Ferin, A.Üsküdar 1908 Spor’dan Fatih Sandallı, Beypazarı Şekerspor’dan Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan Ilkay Margıçlı, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık, Beypazarı Şekerspor’dan Özgür Çelik, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Eskişehirspor’dan Tarık Mayhoş, Güngören Belediyespor’dan Seçkin Bektaş, Adana Demirspor’dan Ertan Koç ve Türk Telekom’dan Kerem Can Akyüz’ü transfer etti.

Konya Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay yapılan transferlerden memnun olduğunu söyledi. Metin Altınay yeni sezonda Bank Asya yükselmenin tek hedefleri olduğunu ifade etti. Altınay “Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Şekerspor’un 4 yıldır devam eden bir Bank Asya hayali var. İnşallah sezon sonunda bu hayali gerçekleştirmiş olacağız. Tabi gelen oyuncuların çoğunu tanıyorum. Burada ki oyuncuların birçoğu da eskiden tanıyorum. Ama ben her gittiğim takımda o takımın tüm oyuncularının karakterlerini tanıyarak başarı sağlamadım. Çalıştıkça daha iyi tanıyorsunuz. Burada ben ve yardımcılarım devreye giriyor. Öğrencilerimle aramda ki ilişkiyi iyi sağlamak için gerek ben gerekse yardımcılarım elimizden geleni yaparız. Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.