Teknik heyet, yöneticileri mağlup etti

Teknik heyet, yöneticileri mağlup etti

Kızılcahamamda yeni sezona hazırlanan Konyasporda teknik heyet ile takımı ziyaret ederek çalışmaları takip eden yöneticiler iddialı bir maç oynadı

Kızılcahamam’da yeni sezona hazırlanan Konyaspor’da teknik heyet ile takımı ziyaret ederek çalışmaları takip eden yöneticiler iddialı bir maç oynadı.  Teknik direktör Osman Özdemir, genel menajer Mustafa Eraydın, antrenörler Eyüp Taş, Salih Eken, Hüseyin Avni Yüce ve Kadir Çolakoğlu’ndan oluşan takım, yöneticiler Mehmet Soylu, Cengiz Yüzer, Ali Fuat Çuhadar, Dede Yıldırım, Hüseyin Şenyıl ve idari menajer Mesut Erçetin’den oluşan takımı mağlup etti.

TERÖR SALDIRISINA KINAMA

Konyaspor yönetimi resmi internet sitesinden bir mesaj yayınlayarak terör baldırısını kınadı. Mesaj şöyle: “Mardin’in Ömerli İlçesi İkipınar Köyü’ndeki karakollarına dönen askerlere teröristlerce düzenlenen saldırı sonucunda  2 Astsubay ve 1 Uzman Çavuşun şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Cenab-ı  Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere  Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milletine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.