Taraftar takıma küsmez

Taraftar takıma küsmez

Konyasporun tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş, yeşil-beyazlı ekibin başarısı için ter dökeceklerini söyledi

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş,  yeşil-beyazlı ekibin başarısı için ter dökeceklerini söyledi

 

 

Yeni sezona iyi hazırlandıklarını ve her geçen gün takım olarak eksiklerini kapatmaya devam ettiklerini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş, Konyaspor'un hak ettiği Süper Lig'de mücadele etmesi adına takım olarak tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirterek, Konya şehrinden ve taraftarlardan takıma daha fazla sahip çıkmalarını istedi. Sezon başından bu yana çok faydalı iki kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Hakan Aslantaş, "İlki Isparta Davras ikincisi de Kızılcahamam'daki kamplarda geçen seneki kadrodan kalan arkadaşlarımızla aramıza yeni katılan genç oyuncuların uyum sorununu ortadan kaldırdıklarını gördük. İyi bir takım olduğumuzu oynadığımız hazırlık maçlarındaki mücadeleci oyunumuzla ortaya koyduk. Biz hedefli bir takımız ve inşallah sezon sonunda da hedefimize ulaşacağımıza sonuna kadar inanıyoruz" dedi.

 

Sezonun ertelenmesini de değerlendiren  Hakan Aslantaş, "Hazırlıklarımıza erken başladık. Erken form tutmak diye birşey var. Belki üçüncü bir kamp dönemi yaşayacağız. Bu psikolojik olarak biraz sıkıcı olabilir. Ama bizim işimiz bu. Bu nedenle ertelemenin hem olumlu hem de olumsuz geldiğini söyleyebilirim. Ama bizim tek düşüncemiz her zaman söylediğimiz gibi Konyaspor'un hak ettiği Süper Lig'de mücadele etmesini sağlamak. Bunun için buradayız ve bunun içinde gayret göstereceğiz. Takım olarak Bank Asya 1.Lig'de kalırsak eğer bu benim ilk Bank Asya 1.Lig deneyimim olacak. Daha önce oynamamıştım. Benim adıma çok fazla bir şeyin değişmeyeceğini söyleyebilirim. Yine aynı özveriyle, takımın başarısı adına mücadelemize takım olarak devam edeceğiz. Nasıl bir performans sergilerim orasını bilemem ama önemli olan niyet. Bizim niyetimizde bir kez daha tekrarlamak gerekirse Konyaspor'un başarılı olması." 

 

Yeniden  Süper Lig'de mücadele etme hakkının kazanılmasının takıma ne gibi katkılarının olacağı konusunda da değerlendirmelerde bulunan  Hakan Aslantaş, "Bu tabiki çok güzel bir şey olur. Bizim takım olarak daha farklı heyecanlar ve hedefler peşinde koşmamızı ve genç arkadaşlarımızın lig tecrübesi kazanmasını sağlar. Hem takım, hem camia adına çok güzel şeyler olabilir. Ama daha bu konuda net bir gelişme yok. Bizde herkes gibi çıkacak kararı merakla bekliyoruz" dedi.

 

Hakan, Konya gibi büyük bir şehrin takımının gerekli desteği alamadığını da ifade ederek, "Süper Lig'de oynamak için büyük çabalar harcayan ama yıllardır bunu başaramayan şehirler var. Konya ise Süper Lig'de mücadele ediyor olmasına rağmen sadece bir grup taraftarın bizleri maçlarda yalnız bırakmadığını gördük. Biz tabiki tüm şehrin Konyaspor'a hem maddi hem de manevi olarak sahip çıkmasını istiyoruz. Bu ilgisizliğin sebebini ise bir türlü anlayamıyoruz. Ya takımı sevmiyorlar veya şehri sevmiyorlar. Bunu bir türlü çözemedik. Her futbolcu formasını giydiği takımın taraftarlarının ve camiasının kendisine daha fazla destek vermesini ister. Destek gerçekten çok önemli. Bazen maçlarda bitme noktasına geldiğimiz anda seyircimizin verdiği destekle bir patlama yaşıyoruz ve yeniden güç buluyoruz. Kaybettiğimiz zaman bizim daha fazla üzüldüğümüzü herkes bilsin. Tribünlerin tamamen doldurulması takımımız adına çok iyi olur ve verilecek destekle Konyaspor'u daha iyi yerlere taşırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Son olarak camiamıza ve taraftarlarımıza seslenen tecrübeli oyuncu Hakan Aslantaş, "Taraftarlarımız iyi günde kötü günde bizleri desteklesinler. Sadece Konyaspor bu sene Süper Lig'de maçlarını gideyim veya Konyaspor bu sene küme düştü maçlarına gitmeyeyim düşüncesinde olmasınlar. Biz futbolcular bunu saha içerisinde hissederiz. Bize bunu hissettirmesinler. Takımımıza kesinlikle küsmesinler. Biz nasıl bu kulübü gerçek anlamda seviyor ve mücadele ediyorsak taraftarlarımızın da bu şehri ve takımlarını gerçek anlamda sevmelerini ve destek vermelerini istiyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.