Suudi Ortaklık Osb’ye Takıldı

Suudi Ortaklık Osb’ye Takıldı

Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde hastanelerde kullanılan Nitrocare'in 'NTQ7 Acil Müdahale Sedyesi' üretimi ile tasarım ödülüne layık görülen Gökler A.

Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde hastanelerde kullanılan Nitrocare'in 'NTQ7 Acil Müdahale Sedyesi' üretimi ile tasarım ödülüne layık görülen Gökler A.Ş ile Suudi Ortaklığı altyapıya takıldı.

Dekoline, Ofisline markalarıyla Organize Sanayi Bölgesi'nde 35 bin metrekare alanda üretim yapan Yüksel Aras, bürokrasiden ve Organize Sanayi Bölgesi'nin durumundan dert yandı. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aras, geçtiğimiz yaz acil müdahale sedyesi ile dünya birincilik ödülü aldıklarını hatırlatarak, şunları söyledi: “Yaptığımız bir hasta acil sedyesi ile ilgili. Daha kısa zaman önce 1 Kasım günü İzmir İktisat Kongresi'nde Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakanımız ve bakanların katılımında Türkiye'de son 5 yılda gelişen şirketler içerisinde biz genel anlamda 5. sırada imalat sektöründe de Türkiye birincisi olduk. Şimdi bunlar kolay şeyler değildi. Tabii ki kimse bizim kaşımıza gözümüze heveslenerek bu ödülleri vermiyor, herhalde yaptığımız doğru bir şeyler var ki bunu değerlendiriyorlar.”

“Bize bürokrasi yardımcı olsaydı, Sivas’a en az 5 tane yabancı ülkeden yatırımcı gelip bizimle ortak olmak istiyordu.” diyen Aras, şöyle devam etti: “Bunun içinde ABD, Japonya, Mısır, Almanya, Hollanda, Belçika’dan sayamayacağınız kadar, samimiyetimle söylüyorum, Suudi Arabistan Kralı'nın şirketleri var, şirket genel müdürü bir ay önce buradaydı, adam geldi OSB’yi gezdikten sonra buradan şüphelerim var dedi ki burada altyapı yoktur. Yatırım yapalım ama hakikaten biz yoruluruz, eğer bu altyapı düzelirse hemen söz veriyorum sizinle beraber gelip iş yapacağız diye kendisi ısrar ediyor.”
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.