Şimdi destek zamanı

Şimdi destek zamanı

Konyaspora ekonomik gelir getirmesi amacıyla tamamen gönüllülük esasına dayalı olan yardım kampanyası çerçevesinde, simdidestekzamani.com adlı site üzerinden kulübe yardım toplanıyor

Konyaspor’a ekonomik gelir getirmesi amacıyla tamamen gönüllülük esasına dayalı olan yardım kampanyası çerçevesinde, “simdidestekzamani.com” adlı site üzerinden kulübe yardım toplanıyor

 

Türk futbolunun sıkıntılı bir dönemden geçtiği bugünlerde, ekonomik anlamda büyük bir çöküntü yaşayan Konyaspor’un ayağa kalkması için kampanya açıldı. Konya’da, Türkiye’de ve Avrupa’da yaşayan bütün Konyalıların bu kampanyaya katılması beklenirken, şehrini seven herkesin çorbada bir direm tuz olması arzu ediliyor. Konyaspor’un aydınlık günlere çıkabilmesi için yönetimin “şimdidestek zamani.com” kampanyasına herkesin ve herkesimin ilgi göstereceği, dolayısıyla da Konyaspor’a bir umut ışığının doğacı belirtiliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, “Konyaspor’un içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulması adına tüm Konya’nın ve Konyalıların seferber olup başlattığımız bu oluşuma katılacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Konyaspor’un bu sıkıntılı süreci Konya’da, Türkiye’de, Avrupa’da ve Dünya’da yaşayan Konyalıların destekleriyle aşacağına inandığını söyleyen Karapınar, Konyalıların maddi anlamda desteğini sağlamak amacıyla "" adlı internet sitesiyle hayata geçirilen yardım kampanyasına herkesin katkıda bulunacağına ve borçların ödenerek kulübümüz adına yeni ve beyaz bir sayfa açılacağına inandığını söyledi. Konyaspor’un içerisinde bulunduğu maddi durumdan kurtulması adına çalışmalar yapıldığını ve bu doğrultuda düşünülen yardım kampanyasının "" internet sitesiyle hayata geçirildiğini belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Bu kadar büyük bir rakamdan oluşan borç sadece Büyükşehir Belediye Başkanımızın gayretleri ile ödenecek bir rakam değil. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek eldeki imkanlarını kullanarak ve işadamlarımızı harekete geçirerek bu borcun azaltılması noktasında büyük gayret gösteriyor. Kendisi Konyaspor'un içerisinde bulunduğu durumu çok yakından takip ediyor. Başta sayın Valimiz, sayın Bakanımız ve milletvekillerimizin de bu kampanyaya destek vereceklerine yürekten inanıyoruz. Konya şehrinin ve Konyalıyım diyen herkesin bu kampanyaya elinden geldiği kadarıyla destek vermesi gerekir. Bu kampanyayı herkesin yakınlarına, tanıdıklarına duyurmasını ve katkıda bulunanların sayısının artmasına yardımcı olmasını istiyoruz. Konyaspor'un içerisinde bulunduğu şartlar itibariyle Konya şehrinin desteğine ihtiyacı var" diye konuştu.  

"Konyaspor'un içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulması adına tüm Konya'nın ve Konyalıların seferber olup başlattığımız bu oluşuma katılacaklarına yürekten inanıyorum" diyen Karapınar, sözlerine şöyle devam etti:

"Çok büyük fedakarlıklar yaparak takımımızı ayakta tuttuk ve lige başlatma gayretimizi devam ettiriyoruz. Borçlarımızı ödeme konusunda büyük gayret sarfedip adeta boğuşurken Konya'nın ve Konyalılarının tamamının desteğine ihtiyacımız var. Bu desteğin karınca kararınca herkes tarafından yapılması adına adresinden bir yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyaya yurt içinde ve yurt dışında yaşayan tüm hemşerilerimizin katılmasını arzu ediyoruz. Bir kez daha Konyaspor'un etrafında birleşelim ve destek verelim. Türk futbolu için önemli bir marka olan Konyaspor'u liglerde yaşatalım. Borçlarımızı ödeyerek Konyaspor adına yeni ve beyaz bir sayfa açalım..."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.