Şike soruşturmasında 3. dalga

Şike soruşturmasında 3. dalga

Türkiye'de sporla uzaktan yakından ilgilenen herkes nefesini tutmuş durumda. Çünkü, 3 Temmuz'da başlayan 'şike operasyonu'nda 3. dalga bugün patlayacak


Daha önce Aziz Yıldırım, Sadri Şener gibi kulüp başkanları; Şekip Mosturoğlu, Serdal Adalı gibi tanınmış yöneticiler; Levent Kızıl, Ufuk Özerten gibi futbolu yöneten federasyonda yer almış idareciler; Bülent Uygun, Yılmaz Vural gibi deneyimli teknik direktörler; İbrahim Akın, İskender Alın gibi yıldız futbolcular ve birçok menacer ile spor dünyasında adı bilinen birçok isim önce gözaltına alınmış, büyük çoğunluğu da tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi’ne yollanmıştı.
Savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında bugün de operasyonun son halkası tamamlanacak. Gözaltına alınacak isimler elbette belli değil. Ancak kulislerde konuşulan iddialara göre 3. dalgaya damgasını vuracak kişilerin tanımları şöyle: Spor dünyasının içinde yer alan çok tanınmış bir işadamı, Futbol Federasyonu’nda görev almış ya da halen almakta olan bir spor adamı, üst düzey bir futbolcu, birkaç futbolcu temsilcisi ve basın dünyasında yer alan bazı isimler..

FANATİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.