Seydişehir, Türkiye 3.sü oldu

Seydişehir, Türkiye 3.sü oldu

14-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında Denizlide yapılan 18. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvasına Konyanın tek temsilcisi olarak katılan Seydişehir Belediyesi Belediye Spor Kulübü Karate Takımı

14-17 Temmuz 2011 tarihleri arasında Denizli’de yapılan 18. Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası’na Konya’nın tek temsilcisi olarak katılan Seydişehir Belediyesi Belediye Spor Kulübü Karate Takımı yeni bir başarıya daha imza attı.

Şampiyonaya 3 ülkeden 18 ilin sporcuları katıldı. Şampiyonaya katılan illerden Denizli, 153 sporcu ile 24 madalya, Antalya 115 sporcu ile 19 madalya, İstanbul 53 sporcu ile 17 madalya, kazanırken Seydişehir ise 19 sporcu ile katıldığı şampiyonada 9 altın, 5 gümüş ve 3’de bronz madalya ile 17 madalya almayı başardı.

Seydişehir belediye Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Karate takımımız 19 sporcu ile katıldığı şampiyonada 17 madalya alarak genel klasmanda 3. lük kupasını almaya hak kazandı. 3 ülke ve 18 ilden yüzlerce sporcunun katıldığı şampiyonada Karate Takımımız ilçe bazında derece yapan tek takım olarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu. Diğer derece yapan takımlara bakıldığında da takımımızın %90’ının madalya almış olması ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı olarak değerlendirilmelidir” denildi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise, turnuvadan dönen sporcularımızı basın mensuplarına tanıttı. Kutlayarak hediyeler verdi ve başarıların devamını diledikten sonra; “Karate takımımızın gayretli ve başarılı sporcuları ile değerli hocalarımıza elde ettikleri bu başarıdan ve bizlere yaşattıkları mutluluk ve sevinçten,  dolayı Seydişehir ve Seydişehir Halkı adına teşekkür ediyor; kendileri ile gurur duyuyoruz” dedi.

Şampiyonada derece elde eden Seydişehirli sporcular ise şunlar: Kata branşında dereceye giren sporcular: Enes Beşbadem Minik Bay 1. Muzaffer Beşbadem Minik Bay1. Arzu Koç Minik Bayan1. Ali Çelik Ümit Bay2. Halil Buğdaycı Minik Bay3. Mustafa Ada Ümit Bay 3.

Kumite branşında dereceye giren sporcular: Halil Buğdaycı Minik Bay 25 Kg. 1. Ahmet Beşbadem Minik Bay 30 Kg. 1. Arzu Koç Minik Bayan 35 Kg.1. Ayşenur Ürün Ümit Bayan 54 Kg. 1. Aylin Yılmaz Büyük Bayan 59 Kg. 1. Ziya Yaşar Büyük Bay 76 Kg. 1. Muzaffer Beşbadem Minik Bay 35 Kg. 2. Ayşe Durtuluk Yıldız Bayan 54 Kg. 2. Hasan Yazıcı Genç Bay 61 Kg. 2. Çağrı Candan Genç Bay 68 Kg. 2. Emre Kiremitci Minik Bay 40 Kg. 3.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.