Seneyi 1 Milyon 150 Kilo Baklava Satışı İle Tamamlayacak

Seneyi 1 Milyon 150 Kilo Baklava Satışı İle Tamamlayacak

Tatlı sektörünün önde gelen markalarından Faruk Güllüoğlu, seneyi 1 milyon 150 bin kilogram baklava satışı ile kapamayı planlıyor.

Tatlı sektörünün önde gelen markalarından Faruk Güllüoğlu, seneyi 1 milyon 150 bin kilogram baklava satışı ile kapamayı planlıyor.

2013’te cirosunu yüzde 50 artırmayı temel alan marka, 2014’te de ilk olarak İstanbul’da ardından Anadolu’da büyümeyi hedefliyor.


2013’ü atılım dönemi olarak yorumlayan Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, sene sonunda şube adetlerinin 50’yi bulacağını bildirdi.



Güllü, “Bini aşkın eleman istihdam ediyoruz. İstanbul fabrikamızın yanı sıra bizim için ayrı değeri bulunan Antalya, Estonya ve Bakü fabrikalarımız; kuvvetli altyapımız için birer örnek teşkil ediyor. “ dedi.

İlave olarak Faruk Güllüoğlu’nun ürünlerine değinen Güllü, şunları ifade etti:



“İki güçlü marka ile yolumuza devam ediyoruz. ‘Faruk Güllüoğlu İstanbul’da tatlı ve kahvaltı türlerinin yanı sıra sektörde pek olmayan, tamamı birbirinden özel el yapımı yüzlerce tür çikolata, pasta ve sütlü tatlı ile Osmanlı ve dünya mutfaklarından yemek seçeneklerimizi sunuyoruz. ‘Faruk Güllüoğlu Geleneksel’de ise tüm baklava türlerimiz, börek ve poğaçalarımız ile tüketicilerin karşısına çıkıyoruz. Tüm bunların yanı sıra kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz el yapımı çikolata, lokum, badem şekeri gibi birbirinden özel ürünlerimizle tatlı sektörüne damgamızı vurmaya devam ediyoruz. El yapımı sütlü çikolata kaplaması, tadına doyulmaz Badem Ezmesi, nefis Antep Fıstık Ezmesi ve bademli krema dolgusu ile adeta bir sanat eseri görüntüsünde olan Milon çikolatalarında da iddialıyız.”
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.