Selçukta kongre heyecanı

Selçukta kongre heyecanı

Hazırlıklarına aralıksız devam eden Selçuk Üniversitesi, bugün kongre yapacak

Hazırlıklarına aralıksız devam eden Selçuk Üniversitesi, bugün kongre yapacak. Öncelikle antrenör sorununu çözen ve ardından 11 oyuncu ile sözleşme yapan sarı-mavililer, bugün yönetim kurulunu şekillendirecek

 

 

Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni sezona umutla bakan ve geçtiğimiz haftalarda çalışmalarının startını veren sarı-mavililer, iç ve dış transferin ardından yönetim kurulunu ise bugün şekillendirecek. Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu bugün Rektörlük Binası’nda saat 17.00’de bir araya gelerek olağanüstü genel kurulunu yapacak.

 

Selçuk Üniversitespor yapacağı kongre ile birlikte yeni yönetimini belirleyerek 2011-2012 sezonu için daha belirgin adımlar atmak istiyor. Mevcut başkan Kürşat Turgut’un aday olmayacağı belirtiliyor. Turgut’un yerine eski yönetim kurulunda bulunan Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dç. Dr. Fikret Kanat’ın kulüp başkanlığına aday olacağı gelen haberler arasında. Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları dahilinde geçen sezon takımı çalıştıran antrenör Halil Üner ile iki yıllığına anlaşarak sözleşmesini yeniledi.

 

Daha sonra eski oyuncular Emre Boztepe, Mustafa Ünlü, Emrah Şimşek ile sözleşme yenilenirken, yeni transfer edilen Onur Aydın, Ufuk Kaçar, Ömer Ünver, İlkay Okay, Berk Üner, Cem Coşkun, Mustafa Güçyetmez ve İsmail Çevik ile de sözleşme imzalandı. Sarı-mavili ekip yeni sezon öncesi kongreye giderek yeni yönetimi belirlemek istiyor. Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı. Genel kurul bugün yapılacak.  Mevcut başkan Kürşat Turgut’un ise yineden aday olmayacağı konuşuluyor. Diğer yandan oyuncu kadrosunu oluşturmak adına da görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. 

 

Sarı-mavililer 8 Ekimde başlayacak lig öncesi bir an önce hazırlıklara eksiksiz başlamak istiyor. Bu sezon tek grup halinde, 20 takımın katılımı ile düzenlenecek ve 8 Ekim tarihinde başlayacak. 2011-2012 sezonunda Torku Selçuk Üniversitespor,  Akhisar Belediyespor, Başkent Gençlik, Best Balıkesir, Darüşşafaka, Final Gençlik, Gaziantep BŞB, Gelişim Koleji, Genç Telekom, İstanbul BŞB, İstanbulspor, Kepez Belediye, Maliye Milli Piyango, Optimum TED Ankara Kolejliler, Orman Gençlik, Pamukkale Üniversitesi, Pertevniyal, Tenis Eskrim Dağcılık, Uşak Belediye ve Vestel takımları ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.