Selçuklu’nun hentbolcuları Türkiye şampiyonu

Selçuklu’nun hentbolcuları Türkiye şampiyonu

Aydınnın Didim İlçesinde düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şehrimize Türkiye Şampiyonluğu kazandıran Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımının Türkiye Şampiyonluğu camiada sevinçle karşılandı.

Şampiyon Hentbolcuların Konya’ya gelişinde aileleriyle birlikte karşılayan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticileri, tüm sporcuları tek tek kutladılar. Karşılama programına Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Gümrah, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcuların aileleri katıldı.
“Sporcularımızla birlikte 5 yıldır bu gün için çalışıyoruz. Giderken yöneticilerimize söz verdik ve kupayı getirdik” şeklinde konuşan Selçuklu Belediyespor Hentbol Takım Antrenörü Hasan Baker “Yöneticilerimiz, sporcularımız ve sporcularımızın aileleri böyle bir şampiyonluğa inandık. Türkiye genelinden 21 takımın katıldığı bu şampiyonada favori gösterilen takımları geçerek şampiyon olduk. Bu kupayı bizlere destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Spor Kulübü yöneticilerimize armağan ediyoruz” dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş ise “Hedefimiz bu takımla Dünya Şampiyonluğudur. 5 yıl önce bu takım Türkiye Şampiyonu olacak dediğimizde nasıl inanmış ve bunu başarmışsak şimdi de Dünya Şampiyonluğu’nu istemek bizim için hayal değildir. Bu takım bu başarıyı yakalayacak güçtedir. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti tek tek tebrik ediyorum. Bu başarıda en büyük pay sporcularımızın ailelerinindir. Bu şampiyonlukla kendileri ne kadar gururlansa azdır. Şampiyonluk kupasını sporcularımızın aileleri adına alıyorum” dedi.
Amatör spora verdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini belirten Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gümrah “Selçuklu Belediyespor camiası olarak bu gün son derece sevinçliyiz. Sporcularımız Didim’den Türkiye Şampiyonu unvanıyla döndüler. Şimdi bu ünvanı sürdürmek için çaba harcayacağız. Amatör spora verilen değerin böyle şampiyonluklarla geri dönmesi elbette ayrı bir mutluluktur. Şehrimize bu mutluluğu yaşatan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticilerine, Hentbolcularımıza, teknik kadroya ve sporcuların ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.