Selçuk sıkı çalışıyor

Selçuk sıkı çalışıyor

Basketbol 2. Liginde mücadelesine önümüzdeki sezonda devam edecek olan Torku Selçuk Üniversitesporda yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Antrenör Halil Üner, kısa mesafede lige hazır olmaya çalıştıklar

Basketbol 2. Ligi’nde mücadelesine önümüzdeki sezonda devam edecek olan Torku Selçuk Üniversitespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Antrenör Halil Üner, kısa mesafede lige hazır olmaya çalıştıklarını söyledi

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadelesine önümüzdeki sezonda devam edecek olan Torku Selçuk Üniversitespor’da yeni sezon hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor. Beko Basketbol Ligine katılma hesapları yapan ancak Genç Banvitlilerle anlaşamayarak mücadelesine 2. Lig’den devam etmek zorunda kalan sarı-mavililer, bu nedenle geç başladığı yeni sezon hazırlıklarında ilk özel maçlarını Ankara’da oynadı. Maliye Milli Piyango ve Genç Telekom takımlarıyla karşılaşan sarı-mavililer iki maçta da iyi oynamasına karşın kendisine göre daha hazır olan rakiplerine yenilmekten kurtulamadı.

 

Ankara’da ki ilk maçında Maliye Milli Piyango ile karşılaşan Torku Selçuk Üniversitespor, büyük çekişmeye sahne olan bu maçı 7 sayı farkla 83-76 mağlup kapattı. Temsilcimiz bu maçın ardından ise Genç Telekom ile ikinci hazırlık maçını oynadı. İki takımında defansta başarılı olduğu bu müsabakada ev sahibi ekibin 3 sayı üstünlüğüyle 57-54 sonuçlanırken, teknik kadro iki maç sonunda yaptığı değerlendirmede, bu aşamada sonuçtan çok sergilenen oyunun önemli olduğu vurgulanarak takımın gün geçtikçe daha iyi olacağı vurgulandı.   

 

Ankara’da oynanan iki hazırlık maçının ardından yeniden Konya’ya dönen Selçuk Üniversitespor basketbol takımında hazırlık maçı için girişimler sürerken, hazırlıkların Konya’da devam edeceği belirtildi. Üniversitespor’un tecrübeli antrenörü Halil Üner, iki maçında son derece yararlı olduğunu belirterek, “Takım olarak hazırlıklara geç başlamalarına karşın kısa sürede önemli bir mesafe kat etiklerini söyleyebilirim. Ligin başlama zamanına kader eksiklerimizi giderip sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.