Şekersporun kamp programı belli oldu

Şekersporun kamp programı belli oldu

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekersporda yeni sezon hazırlıkları için yapalacak kamp programı belli oldu

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları için yapalacak kamp programı belli oldu. Yeşil-beyazlı ekip 18-19 Temmuz tarihlerinde Konya’da sağlık kontrolünden geçecek.  Torku Şekerspor 2011-2012 sezonunun ilk etap çalışmalarını 20-29 Temmuz tarihleri arasında Konya’da yapacak bu kampın ardından oyuncular 30-31 Temmuz tarihlerini izinli geçirecek. Yeşil-beyazlılar 2. etap kamp çalışmalarını ise 1-14 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Kartaltepe’de gerçekleştirilecek. Kamp sonrasında yine 2 gün izin yapacak futbolcular 4 Eylül tarihine kadar 3. etap çalışmalarını Recep Konuk Tesislerinde yapacak. Spor Toto 2.Lig'de yeni sezon 4 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011'de oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 29 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 2.Lig'de 2011-2012 sezonu, 20 Mayıs 2012'de oynanacak maçlarla sona erecek.

 Dış transferde şuana kadar 6 futbolcuya imza attıran Yeşil-Beyazlılar, başta kaleci olmak üzere en az 5 transfer daha yapmayı düşünüyor. Ekibimizde sezon öncesi hazırlık programı da belirlendi. Spor Toto 2. Lig’de mücadelesine 2011-2012 sezonunda da devam edecek Torku Şekerspor’da, kadronun güçlendirilmesi için çalışmalar sürüyor. Yeni teknik direktörü Metin Altınay’ın alınmasını istediği futbolcuları kadroya dahil etmeye çalışan Yeşil-Beyazlı yönetim, şuana kadar 6 futbolcuya imza attırmıştı. Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür ve Hüseyin, Güngören Belediyespor’dan İlkay, Tavşanlı Linyit’ten Tanju ve Nazilli Belediyespor’dan Kenan resmi sözleşmeleri imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezonunki kadrosunu büyük ölçüde değiştiren Yeşil-Beyazlıların gündeminde ise kaleci transferi yer alıyor. Uzun süre peşinde olunan Sivasspor’un kalecisi Akın Vardar ile anlaşamayan ekibimizde kale tecrübeli bir isme teslim edilmek isteniyor. İsim vermekten kaçınan Yeşil-Beyazlı yönetimin gündeminde geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig’de forma giyen bir kalecinin olduğu öğrenildi.   Tatilini noktalayarak dün Konya’ya gelen Teknik Patron Metin Altınay’ın Başkan Yavuz Erence ile bir toplantı yapacağı ve transferdeki son durumu değerlendireceği öğrenildi.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Altınay “Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Onlar dışında bir iki oyuncu ile transferi kapatacağız.” dedi. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle Eskişehir’de olduğunu söyleyen Konya Torku Şekerspor Teknik Direktör Metin Altınay çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Altınay “Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. İki üç tane oyuncu alma ihtimalimiz var. Kamp sürecine kadar bu oyuncuları alıp kampa tam anlamıyla başlamak istiyoruz. Alacağımız oyunculardan biri kaleci mevkisine olacak ancak Bank Asya düzeyinde bir kaleci için çok para istiyorlar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.