Şekersporda son rötuşlar

Şekersporda son rötuşlar

Şekersporda Kartepe kampı tamamlandı. Oyuncular pazartesi günü Konyada toplanacak. Yapılan ilk etap kampında yaklaşık 30 futbolcu ile çalışan yeşil beyazlı ekipte teknik ekip kadroyu 25e indirdi

Şekerspor’da Kartepe kampı tamamlandı. Oyuncular pazartesi günü Konya’da toplanacak. Yapılan ilk etap kampında yaklaşık 30 futbolcu ile çalışan yeşil beyazlı ekipte teknik ekip kadroyu 25’e indirdi

 

 

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Torku Şekerspor’da Kartepe kampı tamamlandı. Oyuncular pazartesi günü Konya’da toplanacak. Yapılan ilk etap kampında yaklaşık 30 futbolcu ile çalışan yeşil beyazlı ekipte teknik ekip kadroyu 25’e indirdi. Altyapıdan gelen oyuncular geri gönderilirken denen ve beğenilmeyen oyuncularla da yollar ayrıldı. Yeni sezona en iyi şekilde başlamak istediklerini ifade eden Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, “İlk etap çalışmalarımız verimli bir şekilde tamamlandı. 3-4 takımla hazırlık maçları oynadık. Bu karşılaşmalarda eksiklerimizi görmeye çalıştık. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar bizim için ölçü değil. Bu maçlarda skordan çok sahadaki iletişime bakıyorum. Daha çok hazırlık maçı oynayarak eksiklerimiz daha iyi görmek istiyoruz. Maçlarımız devam edecek. Şekerspor olarak yeni sezona yeni bir kimlik kazanmış olarak çıkacağız. Bu yenilenme ile hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz ” diye konuştu.

 

Yapılan 15 yeni transfer ile yeni bir yapıya kavuşan temsilcimiz geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan on futbolcu ile yollarına devam etme kararı almıştı. Şekerspor’da Ahmet Önay, Ahmet Sabri Fener, Gökhan Vuran, Hüseyin Burak Erin, İshak Çakmak, Mehmet Balban, Murat Dilek, Oğuz Gürbulak, Ömer Ali Şahiner ve Yusuf Akyel takımda kalan futbolculardı Ancak Gökhan Vuran’ın performansı Metin Altınay tarafından beğenilmedi ve bu oyuncu ile yollar ayrıldı. Metin Altınay Orduspor’dan alınan Abdullah Çetin’in de kamptan ayrılıp Şanlıurfaspor ile anlaştığını bildirdi. Altınay Abdullah Çetin’in kamptan sessiz sedasız gittiğini bu durumun hiç şık bir hareket olmadığını söyledi.

 

Sezon başında Bank Asya takımlarından Tavşanlı TKİ Linyitspor’a giden Rıdvan Sağlam ise tekrar geri döndü. 1988 doğumlu oyuncu 2009 yılından bu yana yeşil-beyazlı formayı giyiyor. Yeşil-beyazlılar, Çorumspor’dan Eren Görür, Karşıyaka’dan Kaleci Akın Vardar, Kızılcahamamspor’dan Erkan Ferin, A.Üsküdar 1908 Spor’dan Fatih Sandallı, Beypazarı Şekerspor’dan Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margıçlı, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık, Beypazarı Şekerspor’dan Özgür Çelik, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Eskişehirspor’dan Tarık Mayhoş, Güngören Belediyespor’dan Seçkin Bektaş, Adana Demirspor’dan Ertan Koç ve Türk Telekom’dan Kerem Can Akyüz, Orduspor’dan Sinan Turhan ve Akhisar Belediyespor altyapısından yetişen Özhan Keskinkale’yi transfer etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.