Şekersporda hazırlık maçları sürüyor

Şekersporda hazırlık maçları sürüyor

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Torku Şekersporda 2. kamp dönemi Kocaeli Kartepede devam ediyor.

Hazırlık karşılaşmaları oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda eksiklerini görerek gidermeye çalışıyor.  Yapılan antrenmanlarda ve antrenman dışında oyuncuların moralli olması teknik heyeti memnun ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay kampın güzel geçtiğini ve hazırlık maçları oynamaya başladıklarını ifade etti. Altınay: “Kampımız olumlu bir havada verimli bir şekilde devam ediyor. Hazırlık maçları oynamaya başladık. Ankara Demirspor,  Zonguldak Kozluk Belediye, Bozüyükspor ile hazırlık maçları oynadık. Kamp sona erene kadar  hazırlık maçları oynamaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini ve iyi bir ekip olduklarını söyledi. Uzun zamandır Bank Asya 1. Ligi’nin kapısından geri döndüklerini ifade eden Erence; “Bu sezon tek hedefimiz arzu ettiğimiz başarıyı yakalayarak Konya’ya 1. Lig keyfini yaşatmak. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını ve hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımın şu anki görüntüsü ve mücadeleci yapısı, teknik heyetimizle birlikte bizleri oldukça mutlu ediyor. Yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak sezon sonuna kadar istikrarımızı sürdürmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Camia olarak başarıya kenetlenmiş durumdayız” dedi.
Şekerspor’un yeni transferleri Sinan Turhan ve  Akhisar Belediyespor altyapısından yetişen Özhan Keskinkale  takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bu oyuncuların da katılması ile birlikte kamptaki futbolcu sayısı 28’yükseldi. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferleri ile birlikte kampta şu isimler bulunuyor: Akın Vardar , Ali Melih Özçelik, Ahmet Sabri Fener, Erkan Ferin, Tanju Yavuz, Seçkin Bektaş, Özgür Çelik, Fatih Sandallı , Kerem Can Akyüz, H.Burak Erin, Ahmet Önay, İlkay Margılıçlı, İshak Çakmak, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Ömer Ali Şahiner, Ertan Koç, Canter, Oğuz Gürbulak, Mehmet Balban, Gökhan Vuran, Eren Görür , Murat Dilek, Onur Küçük, Samet Dağlı, Candemir Aktav 
Teknik Direktör Metin Altınay yapılan 2 transferden de memnun olduğunu ve  oyuncuların takıma ciddi katkı sağlayacağını ifade etti. Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay kampın güzel geçtiğini ve hazırlık maçları oynamaya devam ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.