Şekerspor Of maçına hazır

Şekerspor Of maçına hazır

Sezona Ofspor maçı ile başlayacak olan Konya Şekerspor hazırlıklarını tamamladı ve Trabzona gitti. Saylanlar Otelde konaklayacak olan temsilcimiz yarın zorlu karşılaşma için Ofa gidecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, zorlu maratonun ilk haftasında yarın Ofspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamlayarak geçtiğimiz gün Trabzon’a giden yeşil-beyazlılar, Saylanlar Otel’de konaklayacak ve maç günü Of’a hareket edecek.
Zorlu lig maratonuna moralli başlamanın hesaplarını yapan Şekerspor’un ilk sınavı Of ilçe stadında saat 16.00’da oynanacak. Karşılaşmayı Şanlıurfa bölgesi ulusal hakemlerinden Ekrem Gerginci yönetecek. Gerginci’nin yardımcılığını Halil Çağlayan ve Mithat Levent yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Deniz Gültekin. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyetle dönmek ve önüne şampiyonluk hedefi koyduğu yeni sezona moralli başlamak.
Konya Şekerspor’da Ofspor maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. 2. Lig Beyaz Grup’ta sezon Pazar günü oynanacak olan 7 karşılaşma ile başlayacak. Sezonun ilk haftası, 12 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan Bozüyükspor–Diyarbakırspor maçı ile son bulacak. Sezonun ilk hafta programı şu şekilde: Ofspor-Şekerspor, Pendikspor-Tokatspor, Bugsaş-Gaziosmanpaşa, Bozüyükspor–Diyarbakırspor, Turgutluspor-Balıkesirspor, Tepecikspor-Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor–Altay, Çorumspor–Kocaelispor.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yaklaşık iki aylık bir süre içinde iyi bir ekip kurduklarını söyledi. Oldukça yeni bir kadro ile lige başlayacaklarını belirten Erence; “Bu sezon tek hedefimiz şampiyonluk. Geçtiğimiz yıllarda kapısından döndüğümüz Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmak için mücadele edeceğiz ve Konya’yı sevindireceğiz. Tek hedefimiz bu ve bunun için tüm gücümüzü harcayacağız. Ayrıca yeni sezonun centilmence bir mücadeleye sahne olmasını temenni ediyorum. Yeni sezon Şekerspor ve camiasına ayrıca tüm takımlara hayırlı olsun” dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay ise, sezona hazır olduklarını ve Trabzondan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Takıma yeni katılan futbolcular ile iyi bir ekip olduklarını ve tek düşüncelerinin sezon sonunda ipi göğüslemek olduğunu ifade eden Altınay; “Yeni bir yapılanma içine girdik ve oldukça kaliteli bir kadro kurduk. Eski ve yeni futbolcularımın birbirlerine olan kaynaşma ve uyum sürecini başarılı bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Bir takım ufak tefek eksiklerimiz var ancak bunları da zaman içerisinde gidereceğimizi düşünüyorum. Bu hafta sonu zorlu bir deplasmanda önemli bir sınav vereceğiz. Sezonun ilk maçı olması nedeni ile her iki ekip içinde oldukça zorlu bir maç olacak. Her iki takımda lige iyi başlamak için mücadele edecek ve kazanmak adına ellerinden gelini ortaya koyacak. Biz iyi bir ekibiz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için zorlu deplasmandan mutlak galibiyetle dönmeyi arzu ediyoruz. Teknik ekip olarak bizim futbolcularımıza bu konuda olan inancımız tam. Trabzon’da elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini ortaya koyarak Konya’yı sevindirmek istiyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.