Şekerspor lideri ağırlıyor

Şekerspor lideri ağırlıyor

2. Ligde geride kalan 3 haftayı 4 puanla tamamlayan Şekerspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde lider Bozhüyükspor ile karşı karşıya geliyor

2. Lig’de geride kalan 3 haftayı 4 puanla tamamlayan Şekerspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde lider Bozhüyükspor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma saat 15.00’de Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı’nda oynanacak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 4. haftasında bugün beyaz gurubun lideri Bozhüyükspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor. Geride kalan 3 haftayı 4 puanla kapatan yeşil-beyazlıların, ligde 3’te 3 yapan Bozhüyükspor karşısında vereceği zorlu sınav Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı oynanacak. Karşılaşma saat 15.00’’de başlayacak. Maçta Antalya bölgesi ulusal hakemlerinden Burak Astar düdük çalacak. Astar’ın yardımcılığını Nihat Kaya ve Burak Ağlamış yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Kürşat Tüfekçi.

 

Kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alarak, geçtiğimiz hafta alınan Bugsaş yenilgisini telafi etmenin hesaplarını yapan Şekerspor’da sakatlığı devam eden Okan Koç ve Bugsaş maçında kırmızı kart gören Sinan dışında bir eksik bulunmuyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta Bugsaş maçı öncesinde yönetim kurulu ile anlaşmazlığa düşen Ömer Ali geçtiğimiz gün affedildi. Yönetim kurulu ile yeniden anlaşma masasına oturan Ömer Ali 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Yaşanan bu gelişmenin ardından genç yetenek affedildi ve Bozhüyükspor maçının kadrosuna alındı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un Bozhüyükspor önünde vereceği zorlu sınava Akın, Kerem Can, Tanju, İlkay, Ertan, Murat, Seçkin Bektaş, Özgür, Ömer Ali, Erkan ve İshak 11’i ile çıkması bekleniyor.

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, bugün Lider Bozhüyükspor karşısında önemli bir sınava çıkacaklarını söyledi. Tek hedeflerinin Bugsaş yenilgisinin telafisini yapmak olduğunu ifade eden Altınay; “Bozüyükspor şu ana kadar gösterdiği performans ile alkışı hak eden bir takım. 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puan topladılar. Oynayacağımız takım grubun lideri. Biz de hazırlıklarımız ona göre yaptık. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynamanın avantajını iyi kullanarak istediğimiz üç puanı almak için mücadele edeceğiz. Onun için taraftarlarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz. Takımımın moral ve motivasyonu gayet iyi. Tabi ki eksikliklerimiz var. İlerleyen haftalarda bu eksiklikleri tamamlayarak daha iyi bir takım haline geleceğiz. Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan galibiyetle ayrılacağız. Bozüyükspor’u yenerek Bugsaş Spor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz.” Ayrıca Altınay, genç ve başarılı futbolcu Ömer Ali Şahiner’in takıma geri dönmesinin kendilerini sevindirdiğinin altını çizdi.

 

MERHABA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.