Şekerspor izne ayrıldı

Şekerspor izne ayrıldı

Eyüpspor ile oynadığı son hazırlık maçı ile Kartepe kampını tamamlayan Konya Şekerspor, izine ayrıldı

İki gün dinlendikten sonra yeniden topbaşı yapacak olan temsilcimiz hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek
Konya Torku Şekerspor’da Kartepe kampı tamamlandı. Teknik direktör Metin Altınay oyuncularına 2 gün izin verdi.  Çalışmalar dün oynanan Eyüpspor maçının ardından tamamlandı.  Ara ara izin kullanan ve Yaklaşık bir aydır Kartepe’de bulunan Torku Şekerspor kam çalışmalarını sona erderdi. Kampta hazırlık maçları oynayan Torku Şekerspor eksiklerini görmeye çalıştı yeşil-beyazlı ekip dün Kartepe’de ki son hazırlık maçını Eyüpspor ile oynadı. Yeşil-beyazlı ekip aynı grupta yer aldığı Tepecik Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını ise 1-0 kazandı.
Karşılaşmada Şekerspor’un tek golünü İshak Çakmak attı. Golün asistini ise genç yetenek Ömer Ali Şahiner yaptı.  Pazartesi günü Recep Konuk Tesislerinde toplanacak olan Torku Şekerspor, ligin başlama tarihi olan 11 Eylül tarihine kadar çalışmalarını burada yapacak. İlk maçını deplasmanda Ofspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlı ekip 1-2 gün öncesinden Trabzon’a gidecek.  Kampın verimli geçtiğini ifade eden yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Metin Altınay uyum sorununun yavaş yavaş aşıldığını ve saha dışı güzel ortamın oyuna yansımaya başladığını ifade etti.
Altınay, “Geçtiğimiz sezonun ardından takımın yüzde 70’i gitti. Yeni bir ekip oluşturduk. İyi transferler yaptık. Yeni sezona iyi başlamak istiyoruz. Hazırlık maçlarında uyum sorununu biraz biraz giderdiğimizi gördüm. Saha dışındaki arkadaşlık ortamı saha içindeki oyuna yansıdı. Şuana kadar her şey çok güzel gidiyor. Hazırlık maçları oynadık. Bu maçlarda söylediğim gibi saha içindeki uyuma ve iletişime bakıyoruz. Sezonun başlamasına az bir süre kaldı inşallah  sezona en iyi şekilde başlayacağız” diye konuştu.
Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz Torku Şekerspor sezonun ilk maçını deplasmanda Ofspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk devrenin son haftasını bay geçecek. Taraftarı ile ligin 2. haftasında evinde bulaşacak olan Şekerspor bu karşılaşmada Pendikspor’u konuk edecek. Şekerspor’un fikstürü ligdeki durumunun 1 hafta önceden belirlenmesine neden olacak. İlk devrenin son haftasını bay geçecek olan yeşil-beyazlı ekip. 2011-2012 sezonun son haftasını bay geçecek.11 Eylül tarihinde başlayacak 2011-2012 sezonunun ilk hafta programı şu şekilde: Ofspor-Torku Şekerspor, Pendikspor-Tokatspor, Bugsaş Spor-Gaziosmanpaşa, Bozüyükspor–Diyarbakırspor, Turgutluspor-Balıkesirspor, Tepecikspor-Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor–Altay, Çorumspor–Kocaelispor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.