Şekerspor galibiyete kilitli

Şekerspor galibiyete kilitli

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 4. haftasında yarın grup lideri Bozhüyüksporu konuk edecek

Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün tesislerinde kampa girecek. Dün sabah saatlerinde bir araya gelen Şekerspor, günün ilk idmanında kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Öğleden sonra topla yaptığı antrenmanla hazırlıklarına son noktayı koydu.
Bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde Bugsaş maçı öncesinde kadro dışı kalan Ömer Ali Şahiner, sakatlığı devam eden Okan Koç ve Bugsaş maçında kırmızı kart gören Sinan dışında bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak, Bugsaş maçının telafisini yapmak.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 4. hafta maçları bugün oynanacak tek maçla başlayacak. Beyaz Grup’ta Altay ile Kocaelispor, İzmir Alsancak Stadı’nda saat 15.00’de karşı karşıya gelecek. Beyaz ve Kırmızı Grup’ta zorlu haftanın maç programı ise şöyle:  Beyaz Grup yarın: 15.00 Ofspor-BUGSAŞ Spor (Of) 15.00 Konya Torku Şekerspor-Bozüyükspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 15.00 Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor (Malatya İnönü) 15.00 Diyarbakırspor-Şanlıurfaspor (Diyarbakır Atatürk) 15.00 Gaziosmanpaşaspor-Tepecikspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 15.00 Tokatspor-Turgutluspor (Tokat Gaziosmanpaşa) 15.00 Balıkesirspor-Çorumspor (Balıkesir Atatürk)
Kırmızı Grup yarın: 15.00 Beypazarı Şekerspor-Alanyaspor (Beypazarı) 15.00 Adıyamanspor-Bandırmaspor (Adıyaman Atatürk) 15.00 Fethiyespor-1461 Trabzon (Fethiye) 15.00 Çankırıspor-Eyüpspor (Çankırı Atatürk) 15.00 Sarıyer-Ünyespor (Yusuf Ziya Öniş) 15.00 Adana Demirspor-Kızılcahamamspor (Adana 5 Ocak) 15.00 Denizli Belediyespor-Kırklarelispor (Doğan Seyfi Atlı) 15.00 Körfez Futbol-Mardinspor (Kocaeli İsmetpaşa)
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladıklarını söyledi. Lider Bozhüyük’ü mağlup ederek Bugsaş yenilgisinin telafisini yapmak istediklerinin altını çizen Altınay; “Bozüyükspor şu ana kadar gösterdiği performans ile alkışı hak eden bir takım. 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puan topladılar. 3 maç sonunda da olsa oynayacağımız takım grubun lideri. Biz de hazırlıklarımız ona göre yapıyoruz. Takımımın moral ve motivasyonu şu an gayet iyi. Tabi ki eksikliklerimiz var. İlerleyen haftalarda bu eksiklikleri tamamlayarak daha iyi bir takım haline geleceğiz. Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan galibiyetle ayrılacağız. Bozüyükspor’u yenerek Bugsaş Spor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz.” Altınay, yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Ömer Ali’nin eksikliğini hissettiklerini, dileklerinin sorunun çözülerek Ömer Ali’nin bir an önce tekrar takıma dönmesi olduğunu ifade etti.
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.