Şekerspor 10nu buldu

Şekerspor 10nu buldu

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepede sürdüren Torku Şekerspor bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren  Torku Şekerspor bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin takımın 10 numarası olacak oyuncuyu bulduğu ancak bu ismi sır gibi gizlediği belirtiliyor

 

 

 

 

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Konya Torku Şekerspor Transfer çalışmalarına da  ara vermeden  devam ediyor Yeşil-beyazlı ekibin aradığı 10 numarayı bulduğu bildirildi. Ancak Torku Şekerspor yönetimi bu oyuncunun ismini sır gibi saklıyor. Bu futbolcunun Şekerspor’un istediği Bank Asya Ligine yükselmesinde büyük katkı sağlayacak nitelikte olduğu belirtiliyor. Oyuncunun isminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.   

 

HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDİYOR

 

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Kocaeli Kartepe’de  sürdüren Konya Torku Şekerspor’da hazırlık maçları devam ediyor. Ağustos ayının başından buyana Kartepe’de bulunan Yeşil-beyazlı temsilcimiz hazırlık maçları oynamaya başladı. Dünü akşam yaptığı tek antrenmanla geçiren Torku Şekerspor’da kamp olumlu bir havada devam ediyor. Çalışmalarda oldukça moralli olan oyuncular ve takımda sakatlığın olmaması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Konya Torku Şekerspor’un Ankara Demirspor ile oynadığı karşılaşma hava muhalefeti nedeniyle yarıda kalmıştı. Yeşil-beyazlı ekip önceki gün ise Zonguldak’ın amatör takımlardan Kozlu Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı. Torku Şekerspor rakibini 3-1 yendi. Karşılaşmada yeşil-beyazlı ekibin 2 golünü Erkan Ferin atarken  diğer golünü ise Oğuz Gürbulak kaydetti. Konya Torku Şekerspor’un hazırlık maçları devam edecek. Temsilcimiz bugün Spor Toto 2. Lig takımlarından Bozüyükspor ile karşılaşacak.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay kampın güzel geçtiğini ve hazırlık maçları oynamaya başladıklarını ifade etti. Altınay: “ Kampımız olumlu bir havada verimli bir şekilde devam ediyor. Hazırlık maçları oynamaya başladık. Önceki akşam 3. lig takımlarından Ankara Demirspor ile bir hazırlık maçı oynadık.  İlk yarısını 2-1 önde tamamladığımız maçın 2. yarısında sis çöktü. Bu nedenle maçımız yarıda kaldı. Maçlarımız devam edecek.  Zonguldak’ın amatör takımlarından olan Kozluk Belediye ile de bir hazırlık maçı oynadık. Bu maçı da 3-1 kazandık. Bu maçlarda skordan çok sahadaki iletişime bakıyorum. Daha çok hazırlık maçı oynayarak eksiklerimiz daha iyi görmek istiyoruz” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.