Şekerde son hamleler

Şekerde son hamleler

Şekerspor sürdürdüğü transfer çalışmalarında son hamlelerini yapıyor.

Şekerspor sürdürdüğü transfer çalışmalarında son hamlelerini yapıyor. Sezona yeni bir yüzle girmeyi hedefleyen yeşil-beyazlı ekip teknik direktör Altınay ile başarılı sonuçlara imza atmanın planlarını yapıyor

 

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıkları dahilinde sürdürdüğü transfer çalışmalarında son hamlelerini yapıyor. Yeni sezon yeni bir yüzle girmeyi hedefleyen yeşil-beyazlı ekip teknik direktör Metin Altınay ile başarılı sonuçlara imza atmanın planlarını yapıyor. Sezon başından buyana 7 transfer yapan ve son olarak kaleci Akın Vardar ile anlaşan Torku Şekerspor 2-3 oyuncu daha transfer ederek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Torku Şekerspor Metin Altınay’ın raporu doğrultusunda Bir orta saha birde forvet mevkisine iki önemli ismi almanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlıların, bu futbolcuları Konya’ya getirdiği, ancak kesin anlaşma olduğu tekdirde isimlerini açıklayacağı gelen haberler arasında. Yeşil-beyazlılar, bu futbolcuların dışında Pursaklarspor’un sağbeki Erkan Ferin ile de yakın temas halinde. Teknik aram Abdullah Avcı’nın yeşil-beyazlı ekibe tavsiye ettiği Erkan, kulübü ile bonservis sorunun çözdüğü takdirde imza aşamasına gelecek. Erkan, 1988 İstanbul doğumlu.

Başarılı futbolcu, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Orduspor, Beylerbeyi, İstanbulspor, 1461 Trabzonspor, Sarıyer ve Pursaklarspor formaları giydi. Ayrıca yeşil-beyazlılar, Galatasaray’ın alt yapısında yetişmiş başarılı forveti Anıl Dilaver ile büyük oranda anlaşma sağladı. Bu transfer konusunda Ümit Davala ile görüşen ve önemli bir mesafe kat eden yeşil-beyazlılar, Davala’dan olumlu yanıt aldı. Ancak Davala, genç futbolcunun Galatasaray takımı ile kampta bulunduğunu ve teknik adam Fatih Terim’in kam sonrasında Anıl ile ilgili bir karar vereceğini belirtti ve kamp sonrasında Şekerspor’a kiralık olarak gelebileceğini ifade etti.

Şekerspor 2-3 oyuncu daha alarak transferi kapatacak. Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay transferi bir iki oyuncu daha alıp kapatacakları belirtti. Transfer ettikleri oyuncular hakkında konuşan Altınay “Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Onlar dışında bir iki oyuncu ile transferi kapatacağız.” dedi. Yeşil-Beyazlılar, daha önce Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık ve Karşıyaka’dan Akın Vardar ile anlaşmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.