Şeker’de hareketlilik

Şeker’de hareketlilik

Teknik adam sorunun İsmail Kartal ile yeniden anlaşarak çözen yeşil-beyazlılardagözler transfere çevrildi. Şekerspor, 7 futbolcusu ile yollarını ayırma aşamasına geldi

2009-2010 sezonunda da TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da hoca sorununun çözülmesinin ardından hareketli saatler başladı. Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Ligi’nin kapısından dönen yeşil-beyazlılar, transfer çalışmalarının startını verdi. Öncelikle takımda kalacak ve gidecek futbolcuları belirlemenin hesaplarını yapan Şekerspor’un, 7 futbolcusu ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Bu oyuncular içerisinde geçen sezonun değişmez isimlerinden Faruk Temel ve Cem Baki gibi futbolcuların da yer aldığı ifade edildi.
Lige öncelikle tutunabilmek hesapları ile başlayan ancak daha sonda Bank Asya fırsatını iyi değerlendiremeyen yeşil-beyazlılar, sezonun sona ermesi ile birlikte derin bir sessizliğe gömüldü. Öncelikle İsmail Kartal ile bir araya gelemeyen yeşil-beyazlılar, teknik adamla yaklaşık iki hafta kadar sorun yaşadı ve yeni sezon çalışmalarına başlayamadı. Bu sorunun çözülmesinin ardından transfer çalışmaları için kolları sıvadı.
Konya Şekerspor bu hafta itibariyle transferde harekete geçiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ile 1 yıllığına yeniden anlaşan Konya Şekerspor’da gidecek isimler de netleşmeye başladı. Konya Şekerspor yönetiminin geçtiğimiz sezon takıma çok fazla faydalı olamayan ve yeni sezon yapılanmasında kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını birer birer ayıracağı ifade edildi. Yeşil-beyazlılarda, sakatlığı nedeniyle uzun süre fayda sağlayamayacak olan kaleci Emrehan Ceylan, ilerleyen yaşları nedeniyle yeni sezonda verimli olamayacağı düşünülen Faruk Temel, Cem Baki ve Hakan Turan ile yeterli performansı gösteremeyen İskender Köksal ile yollarını kesin olarak ayıracağı ifade edildi.
Konya Şekerspor’un sezon ortasında kiralık olarak renklerine dahil ettiği Murat Yılmaz ve Ferhat Yayla’nın da sezonun sona ermesiyle birlikte takımlarına döndüğü ve bu iki oyuncunun da yeni sezon için tekrar düşünülmeyeceği belirtildi. Konya Şekerspor’un iç transferi bitirdikten sonra dış transfer çalışmalarına başlayacağı ve nokta transferlerle 2009-2010 sezonuna güçlü bir şekilde gireceği açıklandı.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, teknik adam problemini başarılı hocaları Kartal ile yeniden anlaşarak çözdüklerini söyledi. Tek hedeflerinin yeni sezonda daha iyi bir ekiple yola devam etmek olduğunu ifade eden Erence; “Bunun için çalışmalarımıza teknik direktörümüz Kartal’ın vereceği rapor doğrultusunda büyük bir hızla başlayacağız. Hocamızın Konya’ya gelmesi ile birlikte önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelip alınacak isimler konusunda durumu netleştireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.