Şekerde hareketli günler

Şekerde hareketli günler

İç ve dış transferde yoğun bir tempo kazanan Şekerspor geçtiğimiz hafta sonunu dinlenerek geçirdi

İç ve dış transferde yoğun bir tempo kazanan Şekerspor geçtiğimiz hafta sonunu dinlenerek geçirdi. Yeşil-beyazlıların, yakın temas halinde olduğu isimlere bu hafta içi birer birer imza attırması bekleniyor

 

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, hafta sonunu dinlenerek geçirdi. İç ve dış transferde yoğun bir tempo kazanan ve arka arkaya arzu etikleri isimleri renklerine bağlayan yeşil-beyazlı yönetim kurulu ve teknik heyet geçtiğimiz hafta sonunu dinlenerek geçirdi. Bugün yeniden iş başı yapacak olan yeşil-beyazlıların, yakın temas halinde olduğu isimlere bu hafta içi birer birer imza attırması bekleniyor.

Kaliteli futbolcuları renklerine bağlayarak transferde rakiplerine gözdağı veren Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, dün frene bastı. Görüşme halinde olduğu futbolcuları kadrosuna dahil etmek için çok aceleci davranmayan yeşil-beyazlıların, Pazartesi gününden itibaren yeni bir atağa geçmesi bekleniyor.

Bilindiği gibi Konya Torku Şekerspor, geçtiğimiz günlerde son olarak Nazilli Belediyespor’un genç oyuncusu Kenan Karışık’la sözleşme imzalamıştı. Kenan Karışık ile de anlaşma sağladı. Karışık, resmi sözleşmeye imza attı. Kenan Karışık 1987 Sjenica doğumlu. Genç oyuncu futbola İstanbul Kartal Belediyespor’da başladı. Aynı kulüpte 2004 yılında profesyonel oldu. 2006 yılında ise Altınordu’ya transfer oldu. Burada 1 sezon oynayan genç oyuncu 2007 yılında Nazilli Belediyespor’a transfer oldu. Geride kalan sezonda toplam 33 maçta forma giyen Kenan Karışık bu maçlarda toplam 4 gol attı. Karışık 2010-2011 sezonunda 3 sarı kart gördü.

Altınay’ın göreve gelmesi ile dış transferde hareketli günler geçiren Şekerspor, takımdan ayrılan önemli isimlerin yerine yeni ve kaliteli bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Şuana kadar bir çok oyuncu ile resmi sözleşme imzalayan yeşil-beyazlı ekip son olarak Karşıyaka forması giyen Gökhan Çakır’ı transfer etmek için çalışıyor. Şekerspor’un başarılı oyuncu ile prensipte anlaştığı ancak Karşıyaka ile fiyat konusunda ufak pürüzleri gideremediği için bu imzayı bekletmeye aldığı öğrenildi. Şanlıurfaspor’un da bu oyuncuya talip olması transferi biraz daha zorlaştırıyor. Karşıyaka’nın orta saha oyuncusu Gökhan Çakır 1987 İstanbul doğumlu. Dikilitaş’ta futbol hayatına başlayan Çakır, Mecidiyeköy, Konyaspor, Sarıyer ve Karşıyaka formaları giydi. 2006-2008 yıllarında Konyaspor’un formasını terleten Çakır, yeşil-beyazlı forma ile Süper lig’de mücadele etti.

Ayrıca geçtiğimiz sezon Şekerspor’un en başarılı futbolcuları arasında gösterilen genç isimler, İshak Çakmak ve Ömer Ali Şahiner, Süper Lig takımlarının transfer listelerinde yer alıyor. Genç futbolculardan İshak Çakmak, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Orduspor’un, Ömer Ali Şahiner ise ligin tecrübeli takımlarından Gençlerbirliği’nin gözdesi durumunda. Başarıları gençlere bu takımların para veya futbolcu takası teklifi yaptığı gelen haberler arasında. Yeşil-beyazlılar, başarılı sporcularının durumlarının netleşmesi ile yapılacak olan transferleri şekillendirecek.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, “Transferin başladığı günden bu yana söylediğim bir şey var. Aceleci olmak istemiyoruz. Benim genç, savaşçı ve Konya Torku Şekerspor’u iki sezondur özlediği yere, yani Bank Asya 1. Lig’e çıkarabilecek kapasitede futbolculara ihtiyacım var. Elbette takıma ağabeylik yapacak oyuncular da olacak ki, zaten bunu çözümledik. Sağlam bir kadro kurup, inşallah bu takımı hedefine ulaştıracağım. Şu an için isim vermek istemiyorum, görüştüğümüz oyuncular var. Karşılıklı anlaşma sağlayabilirsek, önümüzdeki hafta bu futbolculara imza attırabiliriz. Daha sonra da kamp planlamamızı yapacağız. Sezona iyi bir başlangıç yapabilirsek, arkası gelecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.