Şeker yeni bir yüz kazanacak

Şeker yeni bir yüz kazanacak

Şekerspor transferi bir an önce bitirerek hazırlıklara tam kadro başlamak istiyor

Şekerspor transferi bir an önce bitirerek hazırlıklara tam kadro başlamak istiyor.  İç transferde Metin Altınay’ın istediği isimlerle masaya oturan yeşil-beyazlı ekip bu isimlerle anlaşma sağladı

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şekerspor transferi bir an önce bitirerek hazırlıklara tam kadro başlamak istiyor.  İç transferde Metin Altınay’ın istediği isimlerle masaya oturan yeşil-beyazlı ekip bu isimlerle anlaşma sağladı. Yeni sezona başarıya aç bir kadro ile girmeyi planlayan Torku Şekerspor dış transferde de bu özelliklerde oyuncular arıyor.

Öncelikle iç transferi tamamlayan ardından teknik adam Metin Altınay ile anlaşarak hoca sorunun çözen yeşil-beyazlılar vakit kaybetmeden dış transfer çalışmalarının startını verdi. Bu alanda da hızlı ve dikkatli bir şekilde hareket eden yeşil-beyazlı ekip yeni sezon iyi bir takım yapma hedefinde Renklerine bağlamak istediği isimlerle birer birer anlaşan ve oldukça yüksek görünen transfer piyasasına rağmen kulübün çıkarlarını koruyarak kaliteli isimleri kadrosuna katmayı hedefliyor.

Torku Şekerspor’un gündeminde iki kaliteli futbolcu bulunuyor. Şekerspor, Bank Asya 1, Ligi’nde mücadele eden Tavşanlı Linyitspor’un kaptanı, defans oyuncusu Tanju Yavuz ve Karşıyaka’nın orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ile yakın temas halinde. Aradaki küçük pürüzleri hallettikten sonra bu iki isme imza attırmayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, bir diğer taraftan da ortada dönen yüksek rakamlar nedeni ile transfer piyasasını temkinli takip etmeye devam ediyor.

Yeşil-beyazlıların yakından ilgilendiği Tavşanlı Linyit’in defans oyuncusu Tanju Yavuz, 1979 Susurluk doğumlu. Yavuz, Göztepe, Altay, Yozgat, Mardin, Karabük ve Tavşanlı Linyitspor’da forma giydi. Karşıyaka’nın orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ise 1987 İstanbul doğumlu. Dikilitaş’ta futbol hayatına başlayan Çakır, Mecidiyeköy, Konyaspor, Sarıyer ve Karşıyaka formaları giydi. 2006-2008 yıllarında Konyaspor’un formasını terleten Çakır, yeşil-beyazlı forma ile Süper lig’de mücadele etti.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, dış transferde arzu etikleri sporcuların maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu nedenle aceleci davranmadıklarını söyledi. Transfer piyasasının önümüzdeki günlerde daha sakin bir görüntüye kavuşacağını belirten Altınay; “Bu nedenle çok aceleci davranıp önemli yanlışlar yapmak istemiyoruz. Benim savaşçı kişilikli, sisteme uyacak ve başarıya aç oyunculara ihtiyacım var. Şekerspor’un geçtiğimiz sezon kaybettiği dört önemli futbolcunun yerine kaliteli isimleri alarak 2. Lig’de yeniden söz sahibi olmayı hedefliyoruz” dedi. 

Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz günlerde teknik adam metin Altınay’ın öğrencilerinden Güngören Belediyespor’un ön liberosu İlkay Margıçlı ile anlaşma sağlamıştı. Transfer görüşmelerine devam eden Konya Torku Şekerspor’un anlaşmaya vardığı tüm oyunculara aynı törende imza attıracağı öğrenildi. 1. Kamp dönemi öncesinde törenin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Şekerspor daha önce ise Eren Görür Çorumspor, Özgür Çelik ve Hüseyin İriç Beypazarıspor ile anlaşma sağlamıştı.

YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI SONA ERDİ

Konya Torku Şekerspor Kulüp yönetimi her yıl düzenlediği yaz spor okulları organizasyonunu bu yılda yaparak alt yapısına yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı yönetim Yaz spor okulları kayıtlarını gelen yoğun istek üzerine 27 Hazirana kadar uzattığını açıklamıştı. Kulüpten yapılan yazı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “bünyemizde açılacak olan yaz spor okulları kayıtlarını yoğun katılımın olması nedeniyle kayıtları 27 haziran Tarihine kadar uzatılmıştır. 1998-99-2000-2001-2002 ve 2003 doğumlu çocuklar kulübe müracaat ederek yaz spor okullarına kayıt yaptırabileceklerdir” diye açıklama yapılmıştı bu süre bugün itibari ile sona erdi. Ayrıca alt yapı seçmeleri geçtiğimiz cumartesi günü Şehit Muharrem Samur Sahasında yapıldı. 1994-95-96-97 doğumlu futbolcular Şekerspor çatısı altına girmek için yeteneklerini sergiledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.